Sayfa 821/1019 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Viop XLV

Rahmetli Nazım ne güzel söylemiş..
    Bıraktım gonca evimi, arabamı
    7 tepeli bistte...
    Ordan biri deseydi
    Amca girme...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. Yazmayı unutmuşum, belki de yabancimiz olmadığı için dolar bazlı ralli yapabiliyoruz. Bildiğiniz adamları soyduk. Burası Türkiye yeğen. o Amerikali fonları bile soyup göndeririz memleketlerine

Ayrıca borsaya akın eden yeni yatırımcı bir kitleden bahsedilip bu sebeple şelale öngörenler oluyor. Pala'nın biraz aklı varsa müşteriyi ilk gelişinde kaziklamaz, ayağını alıştırır, daha büyük oynamasını bekler, çevresini de getirmesini bekler, hepsini toptan kazıklar. Ben pala olsam böyle yapardim da pala olmaya sermayemiz yetmiyor işte

3. Yeniler daha cesaretli, alıyor yükseliyor parasını katlıyor, eskiler korkuyor düşecek diye o yüzden ürkek bi şekilde alsat trade ederek şansını denesede fazla bi kar elde edemeden çoğunlukla hisselerin arkasından el sallamakla gününü geçiriyor
    Tecrübe bazan iyi bişii değil, şu kaadı tutsaydım şimdi ihya olduydum demekle yetiniyor.
    Bist şuan altın çağını yaşıyor son bir yılda parasını 5 e 10 a 20 ye katlayanların çoğusu yeni borsacı diye tahmin ediyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

Bence de suyun akışına bırakmak lazım bazen
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yeniler daha cesaretli, alıyor yükseliyor parasını katlıyor, eskiler korkuyor düşecek diye o yüzden ürkek bi şekilde alsat trade ederek şansını denesede fazla bi kar elde edemeden çoğunlukla hisselerin arkasından el sallamakla gününü geçiriyor
    Tecrübe bazan iyi bişii değil, şu kaadı tutsaydım şimdi ihya olduydum demekle yetiniyor.
    Bist şuan altın çağını yaşıyor son bir yılda parasını 5 e 10 a 20 ye katlayanların çoğusu yeni borsacı diye tahmin ediyorum.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Yazmayı unutmuşum, belki de yabancimiz olmadığı için dolar bazlı ralli yapabiliyoruz. Bildiğiniz adamları soyduk. Burası Türkiye yeğen. o Amerikali fonları bile soyup göndeririz memleketlerine

Ayrıca borsaya akın eden yeni yatırımcı bir kitleden bahsedilip bu sebeple şelale öngörenler oluyor. Pala'nın biraz aklı varsa müşteriyi ilk gelişinde kaziklamaz, ayağını alıştırır, daha büyük oynamasını bekler, çevresini de getirmesini bekler, hepsini toptan kazıklar. Ben pala olsam böyle yapardim da pala olmaya sermayemiz yetmiyor işte
    Aslında borsanın tanınmını yaptın.....bura borsa........kim kim yerse.....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yeniler daha cesaretli, alıyor yükseliyor parasını katlıyor, eskiler korkuyor düşecek diye o yüzden ürkek bi şekilde alsat trade ederek şansını denesede fazla bi kar elde edemeden çoğunlukla hisselerin arkasından el sallamakla gününü geçiriyor
    Ayaklı Borsacı

Herkes aldığı risk oranında kazandığı sürece
    Haksızlık ve sorun yok bence
    Fazlasında gözüm olmaz
    Rabbim herkese versin hakettiğince

Eskiyiz eski
    Taaa ayaklıdan beri
    Fazlasında gözüm olmaz
    Kendimi bildim bileli

NOT:
    Dörtlükler anonim olsun
    Kalbi temiz olan altın bulsun

serbestdir yane , ağzımdan çıkana kadar benimdir.
    buraya yazdıkdan sonra sahiplenmem artık sizindir.
    Son düzenleme : pisyedili01; 27-11-2022 saat: 23:19.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

16 Ekim'de Irak Genel Vergi Dairesi'ne ait 2,5 milyar dolarlık mevduat bir devlet bankasından çalınmıştı. Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani, çalınan meblağdan 182 milyar dinarın (124 milyon 600 bin doların) iade edildiğini açıkladı...............
    buna ne demeli.....

Erdoğan: Suriye ile de bu iş yoluna girebilir, siyasette küslük olmaz

Sayfa 821/1019 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •