Kim bilir son günlerdeki iki ileri iki geri hareketlerle KY yi yıpratmaya çalışıyor olabilirler.
Bu kadar geleceği parlak bir firmaya örseleme hareketleri kısa vadede doğal olduğunu düşünüyorum.
Sabrımızı sınıyorlar.
Syg.
Kim bilir son günlerdeki iki ileri iki geri hareketlerle KY yi yıpratmaya çalışıyor olabilirler.
Bu kadar geleceği parlak bir firmaya örseleme hareketleri kısa vadede doğal olduğunu düşünüyorum.
Sabrımızı sınıyorlar.
Syg.
ya eski tahtaciyi yolladilar yenisi geldi
yada ayni tahtaci ama is yapisi 180 derece degisti
son 10dk dir kademelre basa basa 2lira dusurmek nedir? tmm mal toplican da, boyle olmaz ki !!!
https://www.beyazperde.com/diziler/dizi-23992/
Devils dizinin ismi bu diziyi izlerseniz her iki konuda da kafanızı açacaktır.
yani zayıf yönetmelikleri ve borsa koşullarını istismar eden kurumsallar ile politik vs olayları iç içe anlatan kafa açan bir dizi kafanızdaki sorulara cevap gelecektir.
Gesanın beklentileri devam etmekte ve bu beklentiler oluşana kadar buradayım. buralarda fiyat vermek yönlendirmek çok etik değil ve dahası tahta yapıcıların buraları kontrol edip insanların beklentisini belirleyip ona göre bir plan yapabilirler kim olsa bunu yapar bir şekilde yani doğanın kanunu büyük balık küçük balığı yer
biz burada yem olmadan kaçmaya çalışan küçük balıklarız
beklentileri devam ediyor ve içinde durmaya devam ediyorum.
şu bir gerçek beklenti satın alınır gerçekleşince satılır![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
9 Aralık'ta cezalar bitiyor
Dizi önerisi için teşekkür ederim. Belki çok basit gelebilir ama şöyle bir sorum olacak: Şimdi bu "tahtacı" denilen yani elindeki malın büyüklüğüyle hisseye istediği ayarı verebilecek olanla bir kişi mi yoksa kurum mu kastediliyor? Mesela dökümde İnfo görünüyor ya bu "şüpheli" hareketleri (tahtacı işleri yani) info kendi kurumsal çatısında şirkete ait bir tür öz alım-satım mı yapıyor yoksa info'yu aracı kılan bireysel bir şahıs(birkaç şahıs ya da)mı bu işi götürüyor?
Yer İmleri