Sayfa 979/1019 ÝlkÝlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,825 - 7,832 arasý.

Konu: Viop XLV

Alýntý Originally Posted by Zaf.Dogu Yazýyý Oku
    ipi kaçýrýrlarsa venezuella grafiði atarsýn...
    Aslýnda 1923 yýlýnýn Almanya da borsa varmýydý bilmem ama eðere varsa onunda grafiðine bakýn .

Grafiklerde mümkün mertebe bazý iyi seçmek gerekiyor geçmiþ ile kýyaslamak için.
    Hayallerimin ne kadarýný satýn alabildiðimin grafiðini çiziyorum
    Hayallerim deðiþken deðildir benim.oldum olasý sabitdir.
    Para büyüsede 16 yaþýndam beri çok az ilerleme saðlayabildim.

Baþarýsýzým !
    Herþey para deðil.Herþey para ile ne satýn alabildiðinde.

Birde bana bu tür yazýlarý rahatlýkla yazabileceðim bir baþlýk önerirseniz sevinirim.
    Boþ yaptýðým için ceza almayacaðým bir baþlýk.
    Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.

2.  Alýntý Originally Posted by pisyedili01 Yazýyý Oku
    Aslýnda 1923 yýlýnýn Almanya da borsa varmýydý bilmem ama eðere varsa onunda grafiðine bakýn .
    buldum

*** 1 altýn mark/kaðýt mark/usd olarak bayaðý oynuyor..

https://www.jstor.org/stable/3132495
    sayfa 69

sayfa 75

Son düzenleme : Zaf.Dogu; 02-12-2022 saat: 01:10.
    Memento mori

Alýntý Originally Posted by Zaf.Dogu Yazýyý Oku
    buldum
    post 1925 reel olaný
    öncesi kaðýt mark

https://www.jstor.org/stable/3132495
    Yukarýda derdimi anlatamamýþ olabilirim .Sanýrým bu grafikleriniz bana yardýmcý olur anlaþýlma adýna.Teþekkürler sn Zaf.Dogu.
    Birde azçok yazý tarzým anlaþýlmýþdýr.Acaba diyorum ? sizinde yazdýðýnýz cafe trends bana daha mý uygundur sn Zaf.dogu ?
    Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.

4. cafe eðlenceli
    5-6 kiþi var(*atýþma arada olur)
    Memento mori

5. Bim marketlerin CEO su gemileri yakmýþ diyorlar

Vermiþ veriitirmiþ diyorlar ben tam olayý bilmiyorum ama

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    AKÝNONYA ÞATOSU
    Gönderi
    12,221
    Blog Entries
    1
    Troller saldýrdýðýna göre izin çýkmýþ. Twitter kaynýyor bununla.
    Kayyum gelsin istiyorlar.

Psikolojik YAS süreci
    1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. BIM efsanesi bitti, FILE açýp bilmedikleri alana da girdiler, ayný mahallede 5 BIM 2 FILE var. Ayný yerde 4 A101, 3 SOK ve bir sürü baþka market var. Eve servis de arttý, amazon ve hepsiburada kargo parasý almadan çok ürünü teslim ediyor. Millet gýda, temizlik vs FMCG ürünleri dýþýndakileri internetten alýyor. Bu ürünlerde enflasyon %140 civarýnda ama satýþlar o kadar artmamýþ.

Zaten çoktan hisselerini sattýlar azýnlýk durumuna geldiler, hisse fiyatý düþsün alttan toplayalým diyor da olabilirler.

Dün biri ile karþýlaþttým þu BIM'de tuvalet kaðýdýnýn fiyatýný çizip indirmiþler, diðerlerinde farklý dedi. Bu tip þeylere de baþladýlar belki.

Gadget vs dediðimiz Çin ürünlerini gel gel amaçlý getiriyorlardý o da bitti gibi. En son BIM'e ne zaman gittim bilmiyorum, bir çok þey orada ucuzken Migros onlara yaklaþtý.

Migros'un bir hatasý var kendi almayacaðý ürünü satýyor. Carrefour o konuda daha iyi. HD Ready TV ve LG HD ready Monitor'ler yýllardýr duruyor mesela. Ýkinci el bile alan satan yok oraya raf boþ kalmasýn diye anlamsýz ürünleri koydular muhtemelen.
    Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."

8.  Alýntý Originally Posted by Zinedrimed Yazýyý Oku
    Ereðli’deki hareket rahatsýz edici bugün.
    Bakalým ne çýkacak altýndan.
    ithalat artmýþ olabilir.

https://www.borsagundem.com/haber/ha...azaldi/1706168

2022 yýlýnýn Ekim ayýnda Türkiye'nin ham çelik üretimi, geçen yýlýn ayný ayýna göre %17,8 oranýnda azalýþla 2,9 milyon ton oldu

Nihai mamul tüketimi ekim ayýnda, 2021 yýlýnýn ayný ayýna kýyasla %11,5 artýþla 2,8 milyon ton, yýlýn ilk 10 ayý itibariyle %2,5 düþüþle 27,1 milyon ton oldu.

Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."

Sayfa 979/1019 ÝlkÝlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •