Yani bu seneki hasılat patlamasindan önce hiç GES işi olmasa bile yaklasik 4 milyar 200 milyonluk işi bu raporlara bakinca pek amlayamadim.
Yani bu seneki hasılat patlamasindan önce hiç GES işi olmasa bile yaklasik 4 milyar 200 milyonluk işi bu raporlara bakinca pek amlayamadim.
Kısacasi dostum. Benim de sana naçizane tavsiyem. Sadece okumakla kalmayip sorgulayici olmak da hiç fena değildir. Seni diğerlerinden ayırır ve fark yaratırsın.
Bu şirket gerçekten kaliteli ve ciddi potansiyelli buna lafım yok.
İlginç ve renkli birine benziyorsun Ömür kardeşim 😀 Bol kazanclar diliyorum herkese...Güzel bir hafta olacaktır...Ama endeks gereginden fazla bozarsa bizde etkileniriz ..
Ama bizi heyecanladıran her haber,bilgilendirme v.s bizde şirkete dair ölçüsüz bir beklentiyi doğurabilir. Beklentiler ve gerçekler arasindaki dengeyi bulmaya çalişmak şirketi ve dolayisiyla hisseyi değersizleştrmek değildir.
Bu konuda son sözüm şudur: Keşke ilgilendigim her hissede benim şu an yaptığım gibi "gıcıklık" yapan olsa da onun sayesinde ona haddini bildirmeye calışırken o hisseye dair bilgim daha da kuvvetlense ve daha sağlam kararlar alıp daha bereketli sonuçlara vesile olsa.. Herkese saygılar..
Ömür kardeşim ben bu bilgi doğrudur demedim.Sadece şirketin yazdığı bilgiye itimat ediyorum.Ben evham içinde olmadığımdan sorgulama gereği duymadım.Sorgulamak için ilkin bilgiye ulaşmak gerek.Bu noktayı sorgulaman bilgiye ulaşamadığın gerçeğini değiştirmiyor.Türkiyedeki kurulu güç Haziran 2022 sonu itibariyle(enerji.gov.tr) 10.976 MW. Şirket 3500 MW biz yaptık diyorsa bu da yaklaşık yüzde 35 e geliyor.Fiyatı nasıl ve nereden buldun bilmiyorum.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer İmleri