Sayfa 68/902 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 537 - 544 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bütün işleri gesan yapmıyorum bence burada kâr
    Marjı önemlidir
    Buna da gesan karar verir zira patron yönetim gesanda
    Projede kullanılacak makinaları europowr den ucuza alıp pahalı kurar yaniliyormuyum yani kârın büyük kısmını Gesan alabilir.
    Bu hususu bilmek lazım
    brüt kar marjında bu yılın birinci çeyrek bilançolarını incelediğimde europowerin %32 de ....girişim elektriğin ise %22 de olduğunu görmüştüm...yalnız girişim elektriğin finansal gelirleri fazla iken europowerin ise finansal gideri fazla idi...bunlardan dolayı ise girişim elektriğin net kar marjı daha fazla artarken europowerin ise düşüyordu...

arz ile birlikte finansal giderleri düşecek europowerin..bu yüzden de net kar marjı çeyrekler ilerledikçe europowerin daha çok artacak...

ama şu ana kadar ciro miktarında da atılan kap sayısında da girişim europowerin iki katıdır...europower yatırımlarını tamamladıktan sonra ciro ve atılan kap sayısında dengeyi yakalayabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. europowerin çok karlı bir şirket olacağını düşünüyorum..beklentileri çok güzel...yalnız ondan da girişim elektrik olarak %55 pay alacağız...yapacağı panel yatırımın gelirlerinin de %33 ü bize gelecek...yani europower arı gibi çalışacak balının önemli bir kısmını da gelip bize teslim edecek...

gesan olarak ise biz hem europoerin ürünlerini kullanarak rekabet gücü kazanacağız ,hem de tedarik sorunumuzu gidereceğiz hem de daha montanlı ihaleler alabileceğiz..europowerin ürünlerinin büyük bir kısmını biz ihalelerde kullanarak tüketeceğiz...kazan kazan kuralı işleyecek..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Hisse -5 ken yalniz biz vardık hisse çıkisa geçince herkes yazmaya baslicak

4. Tahtadan ciddi bir savaş var, bakalım kim galebe çalacak. Kim kazanırsa kazansın İngilizler gibi en çok pis kazanacağız.

5. qnb 150k lot topladı yarım saatte

-5 den +4e götürdü yarım saat içinde, yeni maliyetlenmeler güzeldir bol bol maliyetlenin beyler

6. 251 şu anda. Showunu yap hadi gesan. Bir kez de biz kontru smrtgyi pesimize takalım. Şu an ky kaçacak yer arıyor.

7. Birileri trade yapıyor
    Böyle tahta olmaz.

8. qnb 173k olmuş vay be ama çakallar nasıl üşüştü +4 yakınca, hemen bastılar kademelere 5k lotları

enerjiler tabana oturmuşken bizim bu hareketimiz güzel oldu ama

Sayfa 68/902 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •