Sayfa 183/964 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Yo yooo tam zamani bence. Bakin borsayla hasir nesir birisiniz ama yeterince tecrube sahibi degilsiniz sanirim. Borsa da bazen hic beklemedigin seyler bir anda olu verir Hem sirket simdi daha guclu bence. Herseyi duzeltecegiz dediler ve bir bir adimlar geliyor. Cagri bizim belimizi buken bi sorun dediler onu bile nakavt etttiler. Bundan sonrasini hayal bile edemiyorum. Belki de siz yillarin verdigi psikolojiyle objektif bakamiyorsunuz. Bence simdi tam zamani. Bundan sonraki sureci kafamda canlandirdigimda dogru yatirim yaptigima daha cok inaniyorum. Tabi bunlar sadece tahminlerim borsa boyle bir sey zaten. Yatirim tavsiyesi degildir.
    Bak bu yazdıklarına katılıyorum. katıla katıla

2.  Alıntı Originally Posted by vahira Yazıyı Oku
    Bak bu yazdıklarına katılıyorum. katıla katıla
    Katıl bakalım

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    BUNLAR hisselerdeki bloke çözülmeden genel kurul yapmazlar.o kadar saf olmayalım

kayyuma şirin gözükmek için bak ben genel kurul çabasındayım görüntüsüdür

çoğunluk sağlıyamıyacağını biliyorlar genel kurulda azınlık olmak işlerine gelirmi
    yargı kararıyla birlikte BLOKE ler otomatikman kalktı... GÜNAYDIN kardeşşşşşş

adalett istiyorum, ya siz?

Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    yargı kararıyla birlikte BLOKE ler otomatikman kalktı... GÜNAYDIN kardeşşşşşş

adalett istiyorum, ya siz?
    evet kalkacak ama karar şirkete tebliğ edilmedi kalktığı spk.ca henüz ilan edilmedi

5. Çağrı olmayacağını o kadar yazdık ama hocalarınız sizleri nasıl büyülediyse/uyuttuysa yeni uyandınız...

İddia gide gide bu sonuçla damtaslak ortada kalacağınamı yansa, milleti yıllardır uyuttuğu gerçeğinemî yansa şimdi bilemez oldu...

KY elindeki en büyük kozu da OLAĞAN 2015-2016 yılı GK la sınırlandırarak kimlere hizmet ettirildiğini anlayacak!!! Zaman herşeyî gösterir... Çağrının olmayacağı gibi...

OLAĞAN değilde OLAĞANÜSTÜ GK yapıp , bloke hisseler kalkmadan şu BİRLEŞME İŞİNİ yeni bi GK iptal etmiyecekseniz boşu boşuna burada milleti uyutmayın!!!

Şimdi bunu anlamazsın... Senin kapasitene inmek lazım!!!

2017 3 aylık tablosunda bağımsız denetçinin şablon metin vardı. Bu Akşam bile KAP haberi yapan bu şirket bağımsız denetçi şirketini 3 aylık tabloya mahkeme kararı ile mi eklemiş... Bilgisiz cahillerden sakınmak lazım!!! Mahkemeye bsşvurma 4. aydan sonra başvurulur yazıyodu değil mi 399/6 mıydı

Kanunlar açıktır, nettir... Nasıl kendi açından foyan ortaya çıkmaması için kıvırtıyolar...

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    Çağrı olmayacağını o kadar yazdık ama hocalarınız sizleri nasıl büyülediyse/uyuttuysa yeni uyandınız...

İddia gide gide bu sonuçla damtaslak ortada kalacağınamı yansa, milleti yıllardır uyuttuğu gerçeğinemî yansa şimdi bilemez oldu...

KY elindeki en büyük kozu da OLAĞAN 2015-2016 yılı GK la sınırlandırarak kimlere hizmet ettirildiğini anlayacak!!! Zaman herşeyî gösterir... Çağrının olmayacağı gibi...

OLAĞAN değilde OLAĞANÜSTÜ GK yapıp , bloke hisseler kalkmadan şu BİRLEŞME İŞİNİ yeni bi GK iptal etmiyecekseniz boşu boşuna burada milleti uyutmayın!!!

Şimdi bunu anlamazsın... Senin kapasitene inmek lazım!!!

2017 3 aylık tablosunda bağımsız denetçinin şablon metin vardı. Bu Akşam bile KAP haberi yapan bu şirket bağımsız denetçi şirketini 3 aylık tabloya mahkeme kararı ile mi eklemiş... Bilgisiz cahillerden sakınmak lazım!!! Mahkemeye bsşvurma 4. aydan sonra başvurulur yazıyodu değil mi 399/6 mıydı

Kanunlar açıktır, nettir... Nasıl kendi açından foyan ortaya çıkmaması için kıvırtıyolar...
    genel kurul anında azınlık kalırsa gündeme madde ilave edilebilir dr.ama bu gidişle azınlık dökülmeye başlıyacak gibi sende bu işe memmun olursun.memsaya ne oldu biraz da bundan bahset bizde memsa yokta sende kezban olmadığı gibi

7. Aman ha çok sevdikleriniz sizleri gözleriniz içine baka baka uyutmasın!!!

GK diyip OLAĞAN GK yaptırmak KY mı düştü!!! Ahh ahhh içinîzdeki gruplar sizleri nasıl uyuturlar bi GK bile çorba ederler!!!

SPK bloke yi kaldırmadan OLAĞANÜSTÜ 5-6 maddelik ALTIN VURUŞ yapacak maddelerle GK yapmak varken!!!

Birde demez mi KAYYUM GK maddelerinî belirlermiş!!! Azlık hakkını senden daha iyi mi bilecek kayyum!!! Kervanı ne bilir , ne işler çevrilmiştir bu şirkette!!! Milleti uyutmak için GK maddeleri KAYYUM belirler dersin ya seni iyi uyutmuş GRUPÇULAR yada sen milleti yine iyi uyutuyorsun!!!

Nasıl yaptığınız GK maddelerini avukatınız belirlediyse (!!!!) , azlık haklarınızı kullandığınız her GK maddelerini siz belirlersiniz kayyum sadece kurumlar arası iletişimi, gk yetirini vs. hakim emriyle yapar!!!

Uyutulma!!!!

Yazdıklarımı sildirmezseniz!!! Millet okuyup aydınlansın!!! Belki oyununuzu bozuyorum!!!

8. Kütahyalı şefaat-dinç bırak şu milletin yakasını kaç rumzun var, bari bir yazdığın rumza diğer rumzunla cevap verme!!!

İduz gelir kulağını çeker sonra!!!

Sayfa 183/964 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •