Sayfa 78/901 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7207 madde; 617 - 624 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bizim yaptığımız sadece beyin cimnastiğidir dostlar..olabilir mi olamaz mı bilmiyorum...umuyorum ki gesan 250 nin üzerinden bir kapanış yapar...bir kaç gün istikrarlı pozitif kapanışlar yaparsa elinde bulunduranlar tutma isteğine girecek..buda gesanın ivmelenmesini sağlayacak...
    fal diyor ki saat 4 de kadar 252 253 lere gidecek falsız da kalma derler bakalım olacak mı )
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by KARDELEN 54 Yazıyı Oku
    Patronun en önemli gündeminin Europowerın halka arzı olduğunu düşünüyorum.
    Oradan gelecek paraya çok ihtiyaç var yatırımlar için.

Öyle bir hava var ki yakın zamanda Europower halka arzı açıklanacak gibi duruyor.
    Oysa başvuru yapalı daha 1 ay oldu sanırım.

Syg.
    doğrudur öyle bir hava var...sanki bu perşembe haber gelecekmiş gibi...artık hayırlısı diyelim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    fal diyor ki saat 4 de kadar 252 253 lere gidecek falsız da kalma derler bakalım olacak mı )
    umarım öyle olur...250 nin üzeri psikolojik baskıyı kırar...rahatlarız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

şaka gibi iş yatırımdan biri 1 lot satarak seansı aşağıda kapattırdı
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum yalnız ges santrallerinin 1/3 ünü gesanın yaptığına dair bir bilgi yok elimizde..tamam sektörün ileri gelenlerindendir ama öyle bir bilgi yok..gesan res santrallerinin 1/3 ünü yapmış...
    Haklısın keko...
    Yaşlandık ondan oluyor bunlar.
    Toplam 3500 MW kurmuşlar şimdiye kadar.
    % 5 gibi pay alsalar diye hesaplıyacağız o zaman...
    Özür dilerim arkadaşlar bu hesap hatası için.

6. Gün gelecek yancı gibi göründüğü kağıtlardan daha iyi olduğunu da hatırlayacak bakalım..

7.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Haklısın keko...
    Yaşlandık ondan oluyor bunlar.
    Toplam 3500 MW kurmuşlar şimdiye kadar.
    % 5 gibi pay alsalar diye hesaplıyacağız o zaman...
    Özür dilerim arkadaşlar bu hesap hatası için.
    sorun değil dostum bizim de sık sık kafamız karışıyor....bildiklerimizi bile aylar geçince unutuyoruz...

8. Ülkemizde kurulu GES gücü ekim ayı itibariyle 9.1 GW. Bunun 2.7 GW ını gesan kurdu. Yani toplam işin %30u gesanın elinden çıkmış.

Kurulu RES gücü ise 11.3 GW. Burada ise 3.6 GW lık kısmı gesan tarafından kuruldu. Toplam işin %32sine denk geliyor.

Sayfa 78/901 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •