Pahalı olduğunu düşünmüyoruz daha yukarı çıkacağını düşünüyoruz,offf off döktürüyo ağzından bal damlıyo.
Pahalı olduğunu düşünmüyoruz daha yukarı çıkacağını düşünüyoruz,offf off döktürüyo ağzından bal damlıyo.
3.5 milyar 4 arası ciroda ne kadar kar ederiz sizce? Başkan yardımcımız çok güzel konuştu, çok tuzak sorular vardı iyi cevaplar verdi
En önemlisi de sasa patronu gibi pahalıyız demedi, bir an heyecan yaptım ne diyecek diye![]()
gesandaki kısa vadeli borç artışını yapılan yatırımlara bağladı...2023 yılından itibaren bu fabrikaların faaliyete geçmesi ile kar marjı yüksek bu ürünlerin katkılarının çok olacağını söylediler...buda gesanın karlılığını olumlu etkileyecek dediler..daha önce de sık sık söylediğim şeyleri söyledi...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
yeni hisse satışı olmayacağını zaten yakın zamanda satış yaptıklarını bu satıştan gelecek nakiti de yeni yatırımlara yönlendirdiklerini ve bu yatırımların en kısa sürede bitirmeyi amaçladıklarını söylediler....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri