Sayfa 601/919 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Mesela şöyle bişi var.Eskide olablir hatırlayamıyorum.

https://aquabluenetwork.com/ecosystem/

Bu tarz bir bilgi, bana şunu veriyor . Potansiyel müşterileri görebilme ihtimali... Eninde sonunda saklanamayacak bir net kar gelebilme İHTİMALİ

YTD.

YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2. Fed in parasal daralmasınin son bulması ile birlikte konjekturu de arkasına alarak ivmelenmesini beklerim bu konuda şirketin izlemiş olduğu strateji çok önemli piyasa yapıcılar aslında oyunun farkında ama türlü türlü işleri var iste mesela son yarim saat birden 103 den fiyatı 97 ye çekerek aslında anlamsız gelen ama bir o kadar da içinde nasıl bir çaresizligi barındırdıgi aşikâr 16 aralıkta da ceza bitiyor tahtada olabildiğince soğuma yapacaklar diye düşünüyorum

3. NPM ve DSP olmak üzere network performans, verimlilik takip ve veri değerlendirme olarak özetlenebilecek iki yeni ürün pazarlamaya başlamışlar. Ağ yapısının kullanıldığı hemen her sektörden müşteri bulabilecek ürünler bunlar. Mevcut ürünlere yeni özellikler katarak
    telekomünikasyon harici diğer sektörlere uyarlama gibi durmakla beraber henüz başlı başına yeni bir ürün piyasaya sürülmedi.

https://kron.com.tr/

4. 105 i gecmeyi zorluyor .....

105 i gecerse hedef 106 olur
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5. Gün sonu...

6. Yatırımcı sunumu yüklenmiş. Çok değerli bilgiler var. Reklam da, yatırımcıya saygı da böyle olur. Tebrikler.

7. Hisse fiyatı 30'lardayken bu yatırımcı sunumunu yayınlasalarmış keşke, o zaman ben de tebrik ederdim.

Sayfa 601/919 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •