#sasa Erdemoğlu Holding tarafından 115 TL fiyatla 2.500.000 adet #sasa pay satışı gerçekleştirilmiştir.
Bu haberi küçümsemeyin.
#sasa Erdemoğlu Holding tarafından 115 TL fiyatla 2.500.000 adet #sasa pay satışı gerçekleştirilmiştir.
Bu haberi küçümsemeyin.
Artık hisseye gelmeyin, bakın ben ne güzel mallarimi postaladim, artık kendi başınasınız gidin ekmeğinizi başka hisselerden çıkarın diyor, patron daha ne yapsiny
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok ciddi para ve üretim hacminden bahsediliyor konuşmada... 2026 kesinlikle ilk hedef olmalı...
https://www.refleksgazetesi.com/yaza...gu-istedi/259/
![]()
Paraşütleriniz serbest düşüş için hazırdır umarım... Tabii detayında kap ve patron babamızın hisse satması, yatırımlar için çok olumlu ama piyasa dötüyle anlar bu durumu diye düşünüyorum ve paraşütümü hazırladım...
Tamamı nitelikli yatırımcılara satılmak üzere yurdışında Euro cinsinden 5 (beş) yıl vadeli 500.000.000 Euro nominal değere kadar Paya Dönüştürülebilir Tahvil (Convertible Bond) ihraç edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kuruluna 13.12.2022 tarihinde başvuruda bulunulmuştur. #Sasa
Köprüden önceki son yaklaşıyor.
Bedelli, bedelsiz, tahsisli, kurumsala satış, yabancıya virman, derken erdemoğlu bey sasanın çok az bir hisse adedi ile baştan sıfırdan para vermeden kurulmasını sağlamış olacak. Hiç bir şey boş yere 40-50 katına çıkarılmaz.
Yer İmleri