Sayfa 475/591 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by omerby Yazıyı Oku
    Quagr.lerimin bir kısmını 56/57.den satıp buna çevirmiştim birkaç ay önce. (hani eski gözağrım ya) Bugun hepsini tepeden verebilmek nasip oldu.Sanırım bir daha da almam. Forumdaki arkadaşlara bol kazaçlar./selamlar..
    Sn.omerby senin adına sevindim.
    Biz çileye devam!
    Ben de geri gelmemek üzere Alka ya geçmiştim, gene geri geldim.
    İlk aldığımda ne Nasrullah Ayan ın anlattıklarını biliyordum, ne de ‘emanete ihanet’ iddialarını. Ama son gelişim bilerekti. Bana MÜSTEHAK!

2.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Qua:66,3 TL,Egser:37,32 TL
    Oysa aynı sektörde benzer üretimi yapıyorlar...
    Neden peki?
    Çünkü,Qua borsada %5-6 artınca insanlar tavan olmadan alayım düşüncesindeyken,Egserde %5-6 artınca "şimdi düşer bir an önce satayım" düşüncesinde...zaten hissenin büyük ortağı da sığ piyasada fiyatı yükseltip yüksek fiyattan satıp aşağıdan alma peşinde...
    Egsere yeni girmeyi düşünenlere önemle duyurulur.
    Sn.efe78
    👏👏👏👏👏
    Mükemmel bir tespit!
    Bu arada qua arayı daha da açtı. 😀

3. Dün piyasaya çıkan Quagr 17,76 milyar TL piyasa değeri, yılların Egser'i 2,82 milyar TL...

4.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Dün piyasaya çıkan Quagr 17,76 milyar TL piyasa değeri, yılların Egser'i 2,82 milyar TL...
    AÇ GÖZLÜ DOYMAZ ortak farkı!

5. 37.20 ve 37.22 de ilginç alış satış rakamları ve işlemleri oluyor. Sert hareket geliyor galiba. Bakalım, yukarı mı aşağı mı?

6. piyasa yukarı koşarken, 32-33 bandında çok mal kaptırdılar bence onları geri alabilme hareketleri...inşlh. öyledir bu hareketleri yapanlar patronlarsa kızdırmamak lazım sonra gene 32-33 e basarsa yazık olur bu harekete.Fakat ne yaparsa yapsın BİST deki şirketlerin piyasa değeri sıralamasındaki yeri bu verilerle ve bu marka değeri ile 40-50 TL fiyatlar bile bence cazip. Bu şekildeki hareketlere devam ederseler mal kaptırmaya devam ederler bence.Tabi gelecek 12 aylık bilançodaki bozulmaya da güveniyor olabilirler...Bende muhtemelen konjonktürden kaynaklı nispeten kötü gelecek 12 aylık bilançoya bir hazırlık yapıyorum...Bir arsa satışının parasını hazırlıyorum pusuya yatacağım...Patron yada spek pusudaysa bende pusuda olacağım inşlh.
    Ucuzluğu bana göre ucuz olup dahada ucuz olabilir...Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..

7. Toprakta lazım,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. toprak yetmez..beton lazım.

allahdan satmışım..

iyikide satmışım..

tabi bence.

Sayfa 475/591 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz