Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
Keko,dostum cidden itidalli yaklaşımınla,görgünle,ciddi bir emeğin ürünü olduğü belli olan bilgin ve bu bilgileri paylaşma nezaketinle benim için müstesna bir şahsiyetsin forumda.
Ama yine de "falancayla biz '20' TL den beri hissedeyiz" demen biraz yakışık almadı. Yani özellikle rakamı vermenin manasını anlamadım. Ben kendi adıma açık konusayim, bu kadar düşükten aldığini özellikle "rakam" verecek kadar vurgulamaya ihtiyaç duymana anlam veremedim. Bu "rakam" vermenin şu anki mevzuda ne gibi bir argüman teşkil ettiğini inan anlamadim. Beni mazur gör ama içinde bir parça "büyüklenme" vardı. Önce rakamı verip sonra da "size de sıra gelecek" gibilerinden nasihatininin de pek bir değeri kalmadi açıkçası.
Ben daha da açık konusayim. Bu,ben "20" den aldımın vurgusu beni o kadar rahatsiz etti ki "demek ki bu sana yetmemis ki belki de basbayağı doymuş bir hisseyi zekanla bize allayip pulluyor da olabilirsin" diye şüphe de düsurdün içime.
Tabi ki herkesin bir mukayesesi kendi çapinda iradesi falanı filani var ama madem kendini güzelce ifade ettin ben de net konusayim "Biz 20'lerden almışiz,size de hayrımiz dokunuyor,size de sıra gelecek" tavrın senin olsun dostum. Ben koyun postuna bürünmüş kurtlardan ziyade karşimda bana mertçe dişlerini gösteren düşmanları tercih ederim. İnsallah 15x yaptım vurguna layık biçimde hikayen devam etsin bu hissede.
Saygılarmla
Dostum amacım hava atmak veya kibirlenmek değildir...demek istediğim kaliteli hisselerde eğer orta ve uzun yatırımcı olunacaksa ?? zirvelerden almak çok da büyük risk olmaz..eminim ki ilk defa 50 lerden ,100 den, 150 den ,200 den ,250 den ve belki de 300 den alanlar eyvah en yüksekten aldım riskim maximum diye düşünmüş olabilirler..ama zaman geçtikçe o kaygılarının geçtiğini ve geçeceğini düşünüyorum...ama bu düşünceye sahip olmama rağmen kimseye al,tut,sat tavsiyesi vermedim...vermem de...karar daima yatırımcıya aittir ..kar ve zarar da onun olacaktır...herkesin kararı kendinedir...biz burada bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz... inşallah daha da kalacağız..burada yazıyoruz diye kimseye al demeyiz...benim hiç bir zaman ky yi ısıracak dişim olmadı ...vakti geldiğinde ben de hisselerimi sattım ama benden alanlar da çok kazandı...en son konka,alka,karşı,Teknosa hisselerinde yazdım..bunların hepsi de kat be kat gittiler..beni tanıyanlar zaten taniyor .tanımayanlar da belli bir süre sonra tanıyorlar...