Bunlar tiyatro ,mizansen,imamoğlu cumhuraşkanı olalı çok oldu.Yoksa sen beylikdüzü belediye başkanı olacaksın ,reisin binali adına oy istediği bir kampanyada chp gibi seçim özürlü partinin tek hatasız bir seçim kampanyası ile 3 ayda ilk seçimde yeneceksin ikincisinde 800 bin fark atacaksın)))))))) İmamoğlu seçileli çok oldu,zamanında reise yapıldığı gibi güzel bir hikaye eşliğinde hepimizi mutlu ederek bir seçim kazanmaya kazanır da bizim için çok da bir şey değişmez.Memleket zaten iflas etmiş ,kim nasıl düzeltecek ki,gelecek yıl tüm dünya ile beraber biz de büyük buhranı yaşarız.Gerçi yaşamaya başladık da neyse.Ben siyasete falan inanmıyorum,bana tiyatro gibi geliyor.Yönetenler başka gördüklerimiz başka,bize de oy veriyormuşuz seçiyormuşuz olayların müsebbibi aslında bizmişiz duygusu yaşatıyorlar o kadar.
Kaftancı olmasa ne imamoğlu ne de CHP seçimi alabilirdi....
imamoğlu cumhuraşkanı olamayacak....Bu da burada kalsın....
Gün olarak hesaplarsak 967 gibi bir rakam yapıyor. Zorlarsak 969 yapıyor. Ömer çelakıl aklıma geldi. Rakamların gizemi..
Rakamların gizemi diye bisey yoktur,o adam sarlatandır,guya kuran ayet vs sayılarına göre tahminde bulunuyor,ama esas kuran ayetleri nerede belli degil,çünkü osman eski ayetleri yaktırdı kafasına göre kuran yarattı,guya seçkin uzmanlar gurubu toplamıs öyle karar vermis
Yer İmleri