Sayfa 177/902 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Dün alanlar bugün satıcı, dün satanlar bugün alıcı. Top çevirme devam ediyor. Uygun bir zamanda (haberle) hisseyi inşallah yukarı çekip hücumu baslatacaklar.
    top çevirme alanı var...çünkü henüz ortaklıkta dolaşan çok sayıda serseri lotlar var...satan olduktan sonra onlar da oyunlarına devam etme imkanı yakalarlar....ne zaman ki bu oyun alanı daralır o zaman da artık ister istemez yukarı çekerler...hep söylüyorum hazm sorunu diye...bir tavan bu hazm işlemini büyük ölçüde bitirecektir...tedavüle koyulan 3 milyona yakın lotun emin ellerde toplanması kolay değil...zaman lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Geçen ay toplam kurulu GES gücümüz 9.2 idi. Bu ay ile birlikte 9.3 e çıkmış. Şebekeye 100 MW daha ges eklenmiş.

3. Çok fazla bilinçsiz ky tünemiş kağıda; olumlu her haber bunlara kısada mal kitlemek için kullanılıyor izlenimi edindim. bu sebeple buralarda akümüle olup olumsuz ruh halindeki ky yi gemiden atacaklar gibi hissediyorum.

Ayrıca bazı fonlarda yapıları gereği yük azaltıyor. bunlar doğal şeyşer birileri alır birileri satar. Biz şirketin faaliyetlerine odaklanalım.

şahsi kannatim şuan fiyatı backloguna cari rasyolarına ve bilamço kalemlerine göre pahalı; hikayesine göre bedava.

Şahsen tutmaya ve derin düşüşlerde elimden geldiğince eklemeye devam edeceğim. forumdaki hastalıklı tipler gidene kadar yazmayacaktım ancak kene gibi yapışmışlar.

Benim malliyet düşük; risk algım hiç muahafazakar değil. herkes buna göre karr vermeli. bol kazançlar saygılar.

4. gesan altı dolu olan en güçlü yenilenebilir enerji hissesidir....beklentileri kısa vadede gerçekleşecek olan da gesandır...buda onu diğerlerinden kısada daha güçlü kılacaktır...şu 300 direncini de yukarı kırabilseydik çok rahatlardık..kendim için sabır sabır sabır diyorum..orası da kırılacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Info 72390 lot ile toplam satışın yüzde 70 ini yapmış. Diger kismi 42 almis .ykb 19 is 15 bofa 13 alıcı. Tek elden baski yapılıyor ama ky ümidini kesmiyor düştükçe artiriyor lotlari . Bana öyle geldi en azindan.

6. Yaziyi yazana kadar 86 olmuş. Ne infoymus yaa

7.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Yaziyi yazana kadar 86 olmuş. Ne infoymus yaa
    elinde ne kadar kalmış acaba ?? tabi kısada merakımızdan kişileri merak ediyoruz...ama orta ve uzunda hisseye güvenenlerin kişiler ile alakası olmamalı...sadece depolamalı enerji lisansı için başvurulan 110 milyar dolar bile büyük potansiyeli bize gösteriyor...bu işleri de bir elin parmaklarını geçmeyecek şirketin yapacak olması ve bunların içinde de gesanın şansının çok yüksek olduğunu düşündüğümüzde bu bile bize güzel hayaller kurdurtmaya yetiyor...

gesanın bu yıl 3-4 milyar tl lik ciro yapacağını varsaydığımızda bu kabaca 200 milyon dolar eder.... 110 milyar doları düşünmek ve hesaplamak bile çok zor...bırakalım filler tepişsin..biz bir kenarda onları izleriz...zaten aylardır da şahsen ben bunu yapıyorum...tradeyi hiç düşünmüyorum...ama yapabilenleri de her zaman kutluyorum...ben pek becerikli değilim bu tür konularda...

8.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Çok fazla bilinçsiz ky tünemiş kağıda; olumlu her haber bunlara kısada mal kitlemek için kullanılıyor izlenimi edindim. bu sebeple buralarda akümüle olup olumsuz ruh halindeki ky yi gemiden atacaklar gibi hissediyorum.

Ayrıca bazı fonlarda yapıları gereği yük azaltıyor. bunlar doğal şeyşer birileri alır birileri satar. Biz şirketin faaliyetlerine odaklanalım.

şahsi kannatim şuan fiyatı backloguna cari rasyolarına ve bilamço kalemlerine göre pahalı; hikayesine göre bedava.

Şahsen tutmaya ve derin düşüşlerde elimden geldiğince eklemeye devam edeceğim. forumdaki hastalıklı tipler gidene kadar yazmayacaktım ancak kene gibi yapışmışlar.

Benim malliyet düşük; risk algım hiç muahafazakar değil. herkes buna göre karr vermeli. bol kazançlar saygılar.
    Biz zaten gesanın gelecegine yatırım yapıyoruz elbette şuan 4-5 ayda bize müthiş bir kar verdi be doyuma ulaştı ama bu aldıgı müthiş ihaleler sektörel canlılık fk bir iki bilanço sonra çok aşagılara cekecektir ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 177/902 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •