Sayfa 563/748 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 5977 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

  1. #4497
    Bu sürecte hisseyi kimlerin topladığına dikkat edin.
    O zaman planlari az çok tahmin edilir.

    SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  2. 24 milyon lotun onayı 2 yıl önce alındı ve satıldı Bu 40 milyonun onayı başvurusu yapıldı ancak ne zaman satılacağı belli değil sanırım bu baskıyla toplanacak mal 40 liradan satılır
     Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Bu sürecte hisseyi kimlerin topladığına dikkat edin.
    O zaman planlari az çok tahmin edilir.

    SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  3.  Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    24 milyon lotun onayı 2 yıl önce alındı ve satıldı Bu 40 milyonun onayı başvurusu yapıldı ancak ne zaman satılacağı belli değil sanırım bu baskıyla toplanacak mal 40 liradan satılır
    24 milyon un onayi ile ilgili bir haber var mi. Ben kapta bulamadim.

    SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  4. Gercekten gecen taban taban giderken
    Biriler bu g..n malina 200 milyon yatirdigini dusunuyormusunuz
    Kim o parayi gomer bu p..in kagidina

    Alan satan hepsi kendisi
    Amaci ne i dont know
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Spk ya daha once yazmıştım, simdi yine yazacagim.
    Daha ilk satistan elde edilen 200 mln tl üzerindeki gelirin ne yapıldığı aciklanmadan , ustune 40 mln daha satacagim diyor patron.

    Ulan ilk önce, onceki aciklamada verdigin sözü tuttun mu hele bir onu acikla.

    SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5.  Alıntı Originally Posted by Sabri Reis Yazıyı Oku
    Selamlar Arkadaşlar,
    1.Akça Holding önceki dönemde 12 Mart 2021 tarihinde 65 milyon lotu borsada işlem görür tipe dönüştürdü ve satacağını bildirdi. O zaman hisse fiyatı 3,5 lira civarında 2020 yıl sonu bilancoya göre Öz sermaye: 704 Milyon ve Kâr ise -94 Milyon (Zarar) tablo böyleymiş.
    2.Daha sora bu hisse satış bildirimi ile birlikte Hisse fiyatı hızla 1,9-2 liraya düşüyor ve 8-9 ay bu bantta kalıyor. 29 Aralık 2021 tarihinde şirket uygun piyasa koşullarının oluşmadığını ve bahse konu satış izni alınan 65 milyon payın satışından vazgeçtiğini bildiriyor. Bu bildirimin hisse üzerinde etkisi olmuyor. Dört ay daha hisse fiyatı 1,9-2,x fiyatında dalgalanıyor.2021 Yıl sonu bilanço verileri ise şöyle: Öz sermaye 1 milyar TL., Yıl sonu kâr ise -267 milyon (Zarar) bunda kurdaki aşırı artış etkili.
    3. 2022 yılı ise Menderes Tekstil için milat gibi şirket kâr yazmaya başlıyor ve güzel bilançolar gönderiyor.
    2022 yılında Öz sermaye sırasıyla; 1,12 milyar, 1,29 milyar ve son olarak 1,58 milyara ulaşıyor.
    Net kâr ise sırasıyla; 124 milyon, 292 milyon ve son olarak 585 milyona ulaşıyor.Tablo çok güzel üstelik bu kâr dokuz aylık dönemde 493 milyon kur farkı gideri yazmasına rağmen gerçekleşiyor.
    Bu verilere Parelel olarak hisse fiyatı da hızla 2 li rakamlardan 11,6 ya kadar çıkıyor. Bu çıkış son zamanlarda borsada meydana gelen içi boş bir çok firmadaki çıkışın aksine altını dolduran temel olarak destek bulan yıllardır beklenen ve olması gereken fiyatlama diye düşünüyorum.
    4. Şirket tam güzel bilançolar göndermeye başladığı dönemde Akça holding acımasızca sermayesinin %10 una yakın payı sorgusuz ve sualsiz 23 milyon lotu acımasızca satıyor.Bu süreçte hisse fiyatı bir haftada 11,6 dan 6,8 lere düşüyor.
    5.Amaç holding tarafından uygun piyasa koşulları oluştu ondan sattık olsaydı sonrasında başvurusu yaptıkları enerji depolama ve kapasite arttırımı haberini gönderip çok rahat hisse fiyatını 15 lere kadar çekebilirlerdi. Yada kurumsal bir yatırımcıya, fona özel emirle satabilirlerdi. Bu hareket bence, paylarimi satayım para kazanayımdan ibaret basit ticaret mantığıyla açıklanamaz. Hissenin tam önü açılmış konjektur ve trend arkasındayken hainlikle eş değer bir hareket oldu malesef.
    6.Gelelim cuma günkü son bildirime, bu bildirim Seans bittikten sonrasında yapılsa en azından cuma nötr bir kapanış olabilirdi, pazartesi de taban olsa bile belki gün içi hisse kendini toparlayabilirdi.
    Şimdi SPK bildirilen lotların satışını onaylama süreci önümüzde duruyor, onaylanırsa Akça holding bunları hangi fiyat aralığından ve ne zaman satacak, gerçekten satacak mı?
    Satıştan elde edilen fonun tamamını Menderes tekstile aktarılması planlanmaktadır diyor.
    Önceki satış 11,6 lardan başlayarak yapıldı, 7-8 lerden satmazlar heralde. Akça holdingin bu hareketi çok muğlak, ne yapmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil. Ama iyi niyetli olmadıkları ve sürekli bir oyun içinde oldukları da ortada.
    5.2020 yılı hariran ayında 4 TL yi görmüş şirket o zamanki olumsuz bilanço verilerine göre aradadan onca zaman geçmiş işler yoluna girmek üzere, Kâr yaziyor ve cuma günü 8,18 tabanda kapattı, 7,Xx li rakamlar ve belki 6,Xx rakamlar bizi bekliyor.Komik, gerçekten çok komik...
    6.Yıl sonunda Konut projesinden ciddi bir nakit girişi olacak, bu şirkete nefes aldıracak.Bununla ilgili ne faaliyet raporlarında ne de Kap ta bildirim yok. Kötülük parçalarından akıyor.
    Eee ne anladık? Hisse seçiminde patron çok önemli, Rahmân i mi, Şeytani mi, bizimkisinin durumu ortada.Bundan sonraki seçimlerimiz de patron kriterini çok iyi değerlendirerek pozisyon açılmalıyız.
    Zorlu bir süreç bizi bekliyor, tam sinir harbi.
    Süper bir değerlendirme olmuş Sabri Reis.
    Burada patronun iyi niyetli olmadığı çok kolay anlaşılıyor.
    Bu açık.Şirketin tamamına bir talipli çıksa acaba 300 milyon $ a verir mi? Bence vermez. Şu anda nasılsa imtiyaz
    var, riskim de yok küçük yatıtmıcıyı bir yolayım derdinde herhalde.
    Şu anda halka arz edilen, finansalları bından daha kötü şirketler
    ne fiyatlardan gidiyor. Üstelik bırsaya geldiğinde de bir kaç tavan gidiyor.
    Bu patron resmen kendi şirketini bedavaya yakın fiyatlardan halka arz ediyor.
    Aslında bu bir fırsat da olabilir, örgütlü hareket edilebilirse.
    Böylece, patronun oyunu da bozulabilir.
    Ucuz sattığı ile kalakalır. İyi bir ders olur bence.
    Yatırm tavsiyesi değildir.

  6. bu hisse kadar saçma hissei yok kagıdın seneye 30 tl olması içten bile degil ama patron birseyler yapıyor valla bedava kagıt ama güven 2. defa sarsıldı

  7. Bir daha 7 seviyelerine gelmez diyordum, getirttiler yine aldık. Şansa 9,05'te satmıştım haber gelmeden 4-5 saat önce, yerine koydum. Yine patlatırlar bu sefer içeride mi kalırız dışarıda mı belli değil saatli bomba gibi, adam gibi dursa patron şu hacmin 10-20 katı yapacak bir kağıt ama yok yani illa oynayacak oyna bakalım.

  8. Teşekkür ederim, inşallah en kısa zamanda hakettiği fiyatlamayı yapar. Bilanço açısından döviz kuru da çok önem arz ediyor. Dolar geçen çeyrek kapanışa göre yatay, Euro da yüzde 8 civarı bir artış var. Önümüzdeki süreçte dövizde ciddi ataklar olmaz ise daha da iyi olacaktır.

Sayfa 563/748 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •