Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Ben arz fiyatinin 100 den aşağı olacağını düşünmüyorum.
rağbet muhakak gelmeli...eğer alfas gibi 5 kat çıksa bile bizi çok iskontolu yapacak..gesan arz olduğunda girişim ,euruopowerin üç katı daha değerli olarak hesaplanmıştı...artık arzdan sonra bizim yarımız kadar bile değerli olursa ?? bizim olmamız gereken fiyatı hesaplamak zor olacak...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bana sanki halka arz ve bedelsiz iç içe geçecekmiş gibi geliyor.
Bedelsiz için 12.12.2022 de başvuruldu.
Şöyle bir baktım.
Onay süresi 1,5-2 ay oluyor.
Şubat başı gibi bedelsiz çıkmış olur.
Europower onayı gelince halka arz 1 ay sürer herhalde.
Sanki o da Şubat ayına denk gelecek sanki.
Hayırlısı diyerek bekliyoruz.
Bu arada 13.03.2023 tarihine kadar 2022 bilançosunun açıklanması lazım.
2023 Şubat'ı Gesan için değişik bir ay olacak hissi var içimde.
Hayırlısı.....![]()
Son düzenleme : rcan; 20-12-2022 saat: 15:51.
Zamanında Alfasa geçmedik bu soytarıyla cebelleşiyoruz.
O da asansör hisse. Yine ne varsa Gesan'da var. Gün içinde almadan edemedim😇
Ne Gesan'dan ne de buradan kopamıyorum😇
Bu hafta arz onayı beklentisi arttı. En geç yarın kapanısa dogru bu beklentinin hisseye yansımasi olacağına inaniyorum. Kesinlikle Gesan'in hakkı ve ederi mevcut konjonktürde şimdikinden daha fazlası.
Kendimi Keko iyimserliğinde hissediyorum ama bu hissenin yeniyıla ciddi bir atak yapmış şekilde gireceğine can-ı gönülden inanıyorum.
Özellikle Cuma kapanış sonrasına kadar buradaki hava dağılacak Allah'ın izniyle. "İyi ki de Gesan'dayız" diyeceğiz inşallah.
11 ekim ve 21 kasım diplerinden gelen yükselen desteğine yarın değip oradan destek alması halinde şu son bir haftalık düşüş trendi sona erip yükselişe başlar inşallah. Desteği kırarsa biraz aşağıda.30 kasım tarihli yatay destek var. Şöyle okkalıca bi iş ilişkisi gelse de rahatlasak güzel olurdu. Yarın ola hayrola.
Yer İmleri