Sayfa 581/655 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. Eyvallah kardeş ...kalbimiz temizmiş ,analizler haklı gerçeği bağırdı çağırdı ...piyasa da günlerce oyalanmadan xbankı 1 gündw 5400 geçirtti...

Akbank elliot hedeflerine doğru mehteren misali gider , diğerleri de hedefler dolar bazlı 2.50 dolar üstünden revize edilebilir 2 senelik hedeflerdir. Ytd

2. Sn.Denizali,Ben küçük yatırımcıyım.emekliyim.üç beş bin lotum var..ağustosta 10.18 tl den aldım.Sizden ricam kısa vade 3 aylık hedef ve önerinizi merak eder.teşekkür ederim.selamlar.

Alıntı Originally Posted by lennoncan Yazıyı Oku
    Cinali sizi burada görmek ne güzel
    yıllar önce kozalardaydık birlikte. bir ara sizi glyho da da gördüm sanırım. simdi burada.

Değerli şirketi takip ediyorsunuz.
    Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
    Kozalar ve global duruyor.deger yatırımcısıyim.
    Sagliklar dilerim

4. kardeşim yatırım tavsiyesi vermiyorum fiyatı teknik gerçeklere göre yorumlamak için ise en ihtiyatlı yol olan temel analiz verilerini kullanıyorum.

piyasanın ocak -şubat -mart hareketleri sert veya yumuşak iniş çıkışlı bile olsa 2 GERÇEği HATIRLAMAKTA FAYDA VAR
    1)FİRMA ÇOK UCUZ ANCAK SPEKLER ÇOK AMANSIZCA SİLKELİYORLAR.
    2) 1,1 TL CİVARI TEMETTÜ ödemesi onayı gelirse 22-26 tl arası piyasanın alıp malı ky ye devrettiği bir al -sat partisi düzenleyebilirler,

özetle uzun vadeci değilsen temettü öncesi ocak sonu-şubat civarı bir hedef belirlemen ve o hedefe giderken de zirveyi veya zirveden dönüşü beklemen, muhtemelen %20-%25 oranlarda parçalı satış yapman bir yöntemdir. bu bir yatırım tavsiyesi değildir. %100 nakte 22 tl -23 tl -24 tl de de full satıp geçersen çok ucuz fiyatlamalardır bence orta vade için, neticede hissenin 22 -23-24 tl göreceği %100 garanti de değildir 10 gün içinde .. kimse geleceği bilemez, bugün olacakları tahmin edemeyiz, beklenti dillenir hepsi bu ...bu akşam satıp ucuz kalan hisselere bile geçebilirsin karar sana aittir.

3 ay beklerim , 2 sene beklemem anlayışları bu akbank ve tüm ucuz hisseler için vakti çok verimsiz kullanmak ve gelir kaybı olabilir neticede 50 tl değerinde hisseni 24 tl devretmen satman çok mantıksız , dolar veya ekonomi de bir yere kaçıp gitmiyor ... zorunlu kısa vadeci isen bir lafım tabi ki yok, mecbursan buna satacaksın kingboy..

endeks 7000 PUANA mart ayı ve marta-nisana doğru giderse akbank 33 tl olursa 3-4 ay beklemek en makul fiyat fayda - fiyat -performans aralığı da olabilir ... kısa vadeciler için YTD

5. Eyvallah Deniz ali kardeşim.anladığımhedef yüksek olduğundan.beklemeye devam edeceğiz...Selamlar..

6. Pasta paylaşabilecek ( 18 kasım -20 aralık 2022 ) var mı, berkimcans bey meşgul değilsen bi yardım rica ediyorum.

AKBNK aylık takas,

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Pasta paylaşabilecek ( 18 kasım -20 aralık 2022 ) var mı, berkimcans bey meşgul değilsen bi yardım rica ediyorum.
    AKBNK günlük takas,

Sayfa 581/655 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •