Dik duracagız;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
22.60 ve altından portföyümü artırmam gerekiyor.Orta ve uzun vadeci olarak rahatım.Sabır.
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Pardon 32.60 ve altından..SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Mantıklı bir spekülatör elindeki malı mundar etmez. (yani teknik görünümünü bozup hisseye yönelik güvensizlik salmaz)
Ama burası borsa, biliyorsunuz. Aşağı seviyelerdeki tek alıcının büyük olasılıkla kendisi olacağını biliyorsa endeksteki kuvvetli bir geri çekiliş, spekülatörü de çıldırmış gibi davranmaya itebilir.
Fiyatları manyak gibi indirmezse hiç oralı olmam, doğru zamanı beklerim..
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Hisse de orta uzun vade teknik anlamda bozulma yok.Sadece çok kısa,kısa vade için olağan düzeltmesini yapıyor.Derin bir düzeltme düşünmüyorum.Haftaya daha iyi olabileceğini düşünüyorum. İzleyerek karar vermek en doğrusu.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri