Sayfa 126/475 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Yahu herkes mı borsacı burada yok mu arabadan anlayan, hepiniz mi zenginsiniz ☺️ alıp bakmadan biniyonuz demek ki?
    Şişe topiginiden ne beklersin başka zengin topige dizel mi tsi mı diye sorulur mu,
    başka gariban topige sorayım diyecem orada da kimse olmuyor ki!

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Benzin + Elektrikli arabalar = Hibritler çoğalacak ve Karşılığında diesel araçlar azalacak
    Petrolün yan ürünü olan benzin den sonra diesel üretilir kalan fuel Oil olarak kullanılır vs vs
    Demem o ki benzin kullanılırken diesel talebi azalacak ve diesel daha çok ucuzlayacak .
    Etik olarak hatalı olabilir ama dünyayı gelişmiş ülkeler daha çok kirlettiği için onlar temizlemeli
    cümlesi vicdanen beni rahatlattığı için diesel seçtim. VW yerine Merso tartışmasız 1. tercihim
    olurdu. Hatta Mercedes CLK CAbrio diesel tartışmasız başta olurdu . Golf 1.8 Highline da kullandım.
    Mercedeslerin triger kayısının çelik zincir olması ve motorunun düşük devirli olması 1 M Km
    kullanılmasını sağlar .
    Aracım LPG li benim çocuktan büyük yaşı.
    Dizel konusunda haklısınız hatta ucuza maliyetli olmasına rağmen motorin yakıtının, piyasadan ilk kalkacak araç olması sebepli motorin fiyatı benzinden ucuz tutularak alınmamasına yönlendiriliyor.
    Ama bizim için bu husus epey bir zaman alacak özellikle 2030 yılından sonra komple elektrikli uretelicek ama bizde bu iş özellikle binme işi epey uzar. Çünkü trafik akışı ve bir çok kanun trafik yönetmeliği elektrikli ve elektrikli olmayan araçların aynı trafikte yol alması oldukça tehlikeli. 2040 da ivme kazanır bizim 2050 de anca değişir.
    Hybrid baktım normal yolda zaten normal benzinli den fazla yakıyor, 1.2 TSI almak hybride göre daha iyi ama benzin pahalı, LPG takılmıyor. Bu durumda dizel yine cazip gibi. Teşekkürler.

3. Araba bakmaktan hisselerle şirketlerle ilgilenemiyorum. Bir bulsam döncem ben size ama donemiyom. Sabah akşam araba.
    Rahat olun borsa hususunda .
    Dow yeşil bir çubuk atar düzelir ortam.. relax position. Ama Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Aynı ortalama fiyat yıl itibariyle..km lerde aynı veya yakın..
    Sevgili Spenc sana AUDİ Q8 2022 yakışır..

5.  Alıntı Originally Posted by fantom54 Yazıyı Oku
    Sevgili Spenc sana AUDİ Q8 2022 yakışır..
    Öldüm gülmekten, hayata bir kere geliyoruzda o kadar da gelmiyoruz 😂😂
    O paraya 12-15 tane elektrikli araç alıp günlük kiraya versem ihya olurum.
    Ben LPG den sonra segment atlamaya zor karar vermişim. Az yaksın değerini korusun hesabı yapıyorum. Daha iyisi size olsun. Sağolasın ama almiyim.☺️ Ytd

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
    Şimdi hojam şöyle de birşey var!
    Yabancı olmasını beklemek, doların artmasini beklemek bunlar ters koleresyonlar.
    Sen yabancı olsan ki doların artmasını bekliyorsun , neden dolarimi bozdurup TL ye çevirip borsaya gireyim diye düşünmezmisin? Eğer dolar artmayacagini aksine düşeceğini düşünen yabancı olsan TL ye geçip borsaya girerdin.
    Haliyle kazancın TL olduğu üzere mecbur bizbize, kim kime, dum duma! Kaçınılmaz oluyor.
    Yanlış mıyım? Ytd
    valla ben yabancı olsam, Bazı yerlerden den garanti almadan ki o bile garanti değil. asla ve kata Türkiye'ye yatırım yapmam
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
    Golf TDI dizel mi (2016) , Mercedes a180 CDI urban mı (2013) hala karar veremedim. 1.2 TSI da aklımda. Yok mu fikri olan. Ytd
    golf al,a180 reno moturu galiba. Ben olsam golf alırım bir passatçı olarak
    Fortis Fortuna Adiuvat

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
     Alıntı Originally Posted by activex31 Yazıyı Oku
    golf al,a180 reno moturu galiba. Ben olsam golf alırım bir passatçı olarak
    gerçi passat a göre küçük ytd
    Fortis Fortuna Adiuvat

Sayfa 126/475 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •