Sayfa 239/902 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Kıvılcım KAP'ı deyip duruyordum. Nihayet bugün çaktılar o kıvılcımı ama münasip(!) bir yerime çaktılar!😆😆

Bu hisseye ilişkin ciddi öfke ve hayal kırıklığı yaşadığım günler oldu ama bugün çok sakin bir biçimde karşılıyorum nedense. Galiba bu iniş çıkışlara alışmaya başliyorum,neyse..

Ama ama ama.. cidden anlam veremiyorum bu hareketlere. Yani yakın vadede arz beklentisi,üst üste atılan ve hic de fena olmayan KAP'lar... Bunların trendi yukarıya itememesini zaten aklım almıyor ama hadi onu geçtik diyelim,

Bu acayip düşüş nedir Allah aşkına!

Gerçekten hisse bütün güveni yerle bir edecek anormal hareketler sergiliyor.

Ahh ahh.. hadi artık ama yarından itibaren rayına gir artık be Gesan. "Evet yer yer saçma hareketlerim var ama arada bir yükselirim ki tüm hesabı artıya çeviririm" özelliğin devreye girmeli artık.

Allah'in izniyle son gülen iyi güler. Hafta kapanışında tüm hava değişmiş,burada keyif çatıyor da olabiliriz.

Dökülmeyelim,üzülmeyelim dostlar😇

2. Daha önce de yapmıştı bu kapları görmezden gelme hareketlerini. Heralde yeterince topladıktan sonra istedikleri bir zamanda götürecekler. Tekniğe de uyuyor hisse aslında. Yatay desteğe değdirip ya da teknikçi avlayıp değdirmeden yukarı sürebilir bir bahane ile. Bu bahane büyük hacimli bir iş, bedelsiz onayı veya arz onayı olabilir. Yüksek ihtimal en geç perşembe yukarı dönerek diye düşünmekteyim. Yarın ola hayrola.

3. En üzücü olan da bütün kapları çöp etti yazık oldu. Başka hisse kap atınca 3 tavan yapiyor

Görelim bakalım patronların güzelliğini kontr geri alıma başlamış..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Yükselen destekleri kırıldı. Elimizde bi yatay destek kaldı. Ona gözünü dikti. Bi zahmet ordan dönsün artık yarın. Muhtemelen yarın veya perşembe oradan dömdürecektir heralde tahta yapıcımız.
    Yatay destek kaç Sn Better 15 ?

6. Şirket Almanya gibi bir ülkede faaliyet yapacaz, dünya kadar teşvik alacaz diyo.. bizim arkadaşlar hisse fiyatı düşüyo patron güven vermiyo, teknik bozuldu diyo..

Kısa vadeli al sattan kim zengin olmuş arkadaşlar ?

7. Sayın keko bu arkadaş Türkiye'nin yenilenebilir enerji kurulu gücünün 5 yıl içinde %65'e çıkacağını öngörüyor ve bunun mükemmel bir büyüme olduğunu düşünüyor. Enerji piyasa düzenleme kurulu başkanı ise 5 yıl içinde yaklaşık 45 milyar dolarlık bir yatırımdan bahsediyor. Bu iki projeksiyon arasında yaklaşık 6-7 kat fark var.

Hangisi doğru hangisi makul anlayamadım. Sen ve arkadaşın yuri sayesinde, depolama yönetmeliği sonrası yapılan başvuruların en erken 2024'ün ortalarına doğru bilançoya yansıyacağını öğrendik. Şimdi de yetkili insanların birbiriyle çelışan projeksiyonları.

Hangisi doğru ne kadar iş alacak pazar ne kadar bir türlü netleştiremedik gitti sayın keko.

Tekrar girmek için en azından pazarı biraz öngörebilmek istiyorum.

Sayfa 239/902 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •