Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
Aferin sana borsayla beraber çıktınya borsayla beraber hatta daha fazla düş şimdi.
Yönetimin işi gücü baykarı selçuğu yanlamak ona ucuz mal üretmek zaten, biz yatırımcılarla işi yok hiç bir zaman.
Birde çık şirketin değeri bu değil de, geri alım yapıyıruz de, ihracat yapacağız de, yatırımcısına sahip çıkacağız şirkete sahip çıkacağız de ama diyemezsin çünkü ASELSAN ı seven yatıırm yapan bizler umurlarında değiliz. Hayır yönetim ücretini aselsandan alıyorlar ama çalıştıkları baykar gibi özel firmalar. Gidin baykarda çalışın kardeşim aselsana ASELSAN için çalışacak şirketin haklarını yedirmeyecek yöneticiler bence en büyük eksiklik şu an.
Söylediklerinizde haklılık payı olduğu gibi stratejik açıdan devlete ait şirketlerin silah şatışları bağlayıcı ve taraf olarak görünür, haliyle uluslar arası taraf ve stratejilerini uygularken sattığın silahlar devlet şirketleri tarafından olmamalıdır.
Tabiki bu işler yapılırken stratejik öneme sahip devlet şirketi maddi ve manevi akamete uğrayacak durumlar ortadan kaldırılmalı.