tavan yapsa p.tesi açılış fiyatına gelmiyor tahtayı yapan ayarlamış al sat ile maliyeti çok aşagılarda
tavan yapsa p.tesi açılış fiyatına gelmiyor tahtayı yapan ayarlamış al sat ile maliyeti çok aşagılarda
Perşembe yarın spek hadi eurppwr reklamı yapcaz akşam yarın ele veiririrzszzz bas yukari
bankof -3000 lotta nerden baksan sattıgı 21bin lotun 18binini geri aldı tertemiz![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
En yüksek 251, en düşük 237 rakam bugün...an itibariyle para girişi artı da ama...en iyi alıcı YKB ..İlk satıcı yine Info...
Teknik vs çoğunlukla hikaye bu hissede...Hep buna inandım ..Tahtacı ve patron neyi ne zaman isterse o olur...230 lu destek rakamları sadece bir algı ...Hareketli ortalamalara nispeten bakarım .Normalde ema 20 258 ler civarindaydi ..o zaman guzel kap gelmesine rağmen çok kolayca devrildi ..şimdi ema 50 var normalde .220 ler civarında.. Ama sonuçta egemenler neyi isterse o maalesef ..
Bu arada bugün bende yeşil kapatacağını düşünüyorum .tahta hareketleri öyle sanki ..tabi belli olmuyor bu işler dediğim gibi ..şu an 38 500....
Şu an bakıyorum kademelere...yani toplam 3000 lotluk alım gelse 242 ye kadar çizecek..böylesine boş kademeler..oyun ceviriyorlar resmen....Alfas bu arada +7 ye yaklaştı . Şaka gibi
endeks 1 aydır düşecek diye tv lerde konuşan yorumcular dikkat edin demiştik lafları geliyor![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri