Sayfa 258/892 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Bofa yfas info dün vardi yarinda olacak. Insider trading dun vardi yarinda olacak. Sirket kaplari dunde atiyordu yarinda atmaya devam edecek. Herkes kap gelince çıkacağını sonra salacagini dünde biliyordu yarinda bilecek. Her persembe arz onayi bölünme onayi gelecekmis gibi tahta sürülecek sonra mal cakilacak .varmi bunlari bilmeyen duymayan gormeyen.Ee o zaman niye bunlara uygun davranmiyor insanlar. Yapilacak şey çok basit tahtayi takip edebiliyorsan cikarken vereceksin düşünce alacaksin. Ama 240 dan 253 e giderken spek gibi en tepeden vermeye ugrasmayacaksin yuzde 3 görüp cekilecek sonra düşüş bekleyeceksin. Yok tahta takibi yapamiyorsan ve güvenin yoksa satar yoluna bakar yada alır yatırımcı olur beklersin. Son zamanlarda yapılanlar ah vah edip sizlanmaktan öteye gecmiyor. Bilmeyen biri okusa bunlari batık bir şirketten bahsediliyor sanabilir
    inan ben de bir ara 250 nin üzerinden satayım sonra aşağıdan yerine koyayım diye düşündüm...ama yine de bunu yapmadım...herşeyi göze alarak beklemeyi seçtim..şimdi ben bunu yapmadım diye hisse gevşerse ?? gidip başkalarını mı suçlayacam ?? her şey herkesin gözü önünde yaşanıyor...karar vermek yatırımcıya aittir..yeter diyen karını alır cebine koyar ve gider başka bir hisse alır...devam diyenler de sabır edecek..burada kötülemek ile eline bir şey geçmez...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben birilerini hiç anlamış değilim...hem bu hisseden çok kazandıklarını söylüyorlar hem amaçlarının trade olduğunu da söylüyorlar ( çünkü en yukarıdan bile satabilmiş ve daha sonra tekrardan başka hisselerden değil de gelip yine gesan almış.. ) ama hisse biraz sıkıntıya girince de gelip burada kötülüyorlar...eğer trade için buradaysanız kazandığınız gibi kayıp etmeyi de göze alacaksınız...herşeyi göze alıp buna razı olarak gesan almışsanız o zaman da ağlamadan yerinizde oturacaksınız...bu arada lafım ömür dostumuza değildir...o kişi kendini çok iyi biliyor...

ha şahsen ben uzun düşündüğüm için herşeyi de göze alarak burada duruyorum...ister kötü davransın ister de de güzel..beğenmediğim bir vakit olursa burada kötülemek ve ağlamak yerine satar çıkarım...kwon burada açıkça daha potansiyelli hisse gördüğünü söyleyip çıktı...gelip burada ağlamadı....yemek yediği tabağa tükürmedi...
    Sayın keko eğer sözünüz bana ise
    %100 gesanda olan biri olarak doğru veya yanlış, olan bitenleri eleştirmek ve bunu ifade etmek yediği tabağa tükürmek olarak ifade edilemez. Dönem dönem insanların sevinçleri ve kızgınlıkları olabilir. Eleştirel yaklaşanları hemen yaftalamak doğru değildir...

3. Bugün büyük şirket günü olur. Bakalım biz büyük muyuz

4.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    %100 gesanda olan biri olarak doğru veya yanlış, olan bitenleri eleştirmek ve bunu ifade etmek yediği tabağa tükürmek olarak ifade edilemez. Dönem dönem insanların sevinçleri ve kızgınlıkları olabilir. Eleştirel yaklaşanları hemen yaftalamak doğru değildir...
    Serzenişte bulunmak başkasının hakkı değil. Sadece duuskten alan kekonun hakkı. Yapılan adilikleri soylemek de suç burada. Kap at ele ver bariz. Bu soylenmemeli mi yani. Geçmişte çok kazandırdı diye yeni jotu huyları soylenmez diye kaide mi var

5.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    yok sana değil dostum lafım...bana höstad diyene...ilginç bir şekilde üstadların hisselerine değil de höstadların hisselerinden alıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Aslında endeks uçmaya devam etse Gesan da kaplar atarak ele vermeye devam etse birileri neler diyecek merak ediyorum Bana girdi nasılsa

7. son hareketler cıddı manada mıde bulandırıcı..patronun çıkıpta bızım hısse fıyatımız aslında ucuz dedıkten sonra hep düşen bır gesan var..ve kaplardan once yaptığı hareketlere bakılırsa tahtacı hısseyı yukseltmek yerıne kapları kullanıp mal verme peşinde algısı oluştu..benım için gesan sayfası kapanmıştır..dun bıraz gırış yapmıştım onuda zararına verıp çıktım..elınde olanlara bol kazançlar..artık gesansız yenı sayfalar açmak lazım..tahtacını ve patronun nıyetı kotuyse şirket nekadar iyı olursa olsun bır anlam ıfade etmez..paranın olduğu yerde hıçkımseye guvenmeyeceksın ..elınde olanlara bol kazançlar..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8. Hostad güya okumuyordu engellemisti. Hangi egolu hostad övgüyü sevmez veya elestiriden nefret etmez. Patrona sovuyoruz bu atliyor. Al işte sonra alan herkesin eline verdiler ben dahil. Sen konuşma lafını ettiğin için sana hostad dedik. Forumun sahibesi gibi davranma

Sayfa 258/892 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •