Sayfa 260/902 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Yılın geneli çok iyi olsa da sonunu iyi bitiremedik bakalım. Yeni yıl yeni umutlar. Herşeye rağmen 2023 de bir sürü gesan hikayesi bizi bekliyor. Bu hikayeleri dinlemek bakalım kime nasip olacak...

2. Arkadaş konuyu ben baslattim diye iki satir yazayim. Ben herkes kazansin isterim. Ben sadece düşenin dostu gesan, sasanin kontr un duserken takipçisi cikarken takip etmeyen gesan tarzı cümlelerin hergun tekrarlanmasini görmekten sıkıldım. Burada insanlarin olma sebebi bilgi sahibi olmak ve tecrübelerden yararlanmak. Eger fb li arkadaş bilgi ve tecrübe yansitan paylasimlar yapsa arada bu tarz yazılardan kimse rahatsiz olmaz. Ama yazilarin 10 da 9 u sadece düşenin dostu gesan cumlesini iceriyorsa biraz düşünmek gerekir yazmadan önce

3. Bu vesile ile bütün arkadaşların yeni yılını şimdiden kutlarım. Yeni yılın bizlere ve gesana mutluluklar getirmesi dileği ile ..

4.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Arkadaş konuyu ben baslattim diye iki satir yazayim. Ben herkes kazansin isterim. Ben sadece düşenin dostu gesan, sasanin kontr un duserken takipçisi cikarken takip etmeyen gesan tarzı cümlelerin hergun tekrarlanmasini görmekten sıkıldım. Burada insanlarin olma sebebi bilgi sahibi olmak ve tecrübelerden yararlanmak. Eger fb li arkadaş bilgi ve tecrübe yansitan paylasimlar yapsa arada bu tarz yazılardan kimse rahatsiz olmaz. Ama yazilarin 10 da 9 u sadece düşenin dostu gesan cumlesini iceriyorsa biraz düşünmek gerekir yazmadan önce
    Haklısınız. Akdeniz insaniyiz biraz duyguları hızlı file getiriyoruz ama çabuk fa mutlu oluruz. Özür dilerim. Bol kazanclar

5.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Arkadaş konuyu ben baslattim diye iki satir yazayim. Ben herkes kazansin isterim. Ben sadece düşenin dostu gesan, sasanin kontr un duserken takipçisi cikarken takip etmeyen gesan tarzı cümlelerin hergun tekrarlanmasini görmekten sıkıldım. Burada insanlarin olma sebebi bilgi sahibi olmak ve tecrübelerden yararlanmak. Eger fb li arkadaş bilgi ve tecrübe yansitan paylasimlar yapsa arada bu tarz yazılardan kimse rahatsiz olmaz. Ama yazilarin 10 da 9 u sadece düşenin dostu gesan cumlesini iceriyorsa biraz düşünmek gerekir yazmadan önce
    benim de rahatsız olduğum konu budur...güzel dile getirmişsiniz...burada bardağın boş tarafını dile getirdi diye kimseyle tartışmadık ,kimseyi de bu yüzden eleştirmedik...ben olumlu da olumsuz da her türlü fikre değer veririm..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Naçizane bir görüşümü belirtiyim. Küçüklükten beri babamla beraber ticaretin içinde onun yanında bulunmuş biriyim. Bir mal zararına verilmez. Zarar edeceğime malım var dersiniz. Eğer ederine gelmişse düşük kar marjı ile bile verilir hemen yerine konmaya çalışılır ki sıcak para hızlı dönsün. Ederinin üstüne gelmiş bir mal ise asla bekletilmez. Fiyatı alıcı belirler ve alıcı veriyorsa yerine de koyabileceğini düşünüyorsanız malı satarsınız. Bu hisse üzerinde günlük vurdu kaçtı trade yapacak arkadaşlar, böyle bir kolay para kazanma yolu gerçek hayatta yok! Gerçek hayatta olmayanı burada gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz ve sonra olmayınca şirkete, patrona ve tahtacıya artık kimse ve kimlerse onlara serzenişlerde bulunuyorsunuz. O kişiler yıllardır şirketi büyütmeye çalışıyorlar veya emek veriyorlar. Siz de aynı emeği ve sabrı göstermelisiniz ki reel bir kazanç sağlayabilin.

Yaz aylarından beri bu hisseyi tutuyorum, böyle bir dar zaman aralığında bir kazanç sağlama imkanını vermiş bir hisseye kızacağınıza neden daha önce fark edemedim, neden daha çok okuyup araştırmıyorum diye kendinize kızmalısınız ve daha çok emek vermeliyim diyebilmelisiniz. Aklın yolu bir, şirket büyüyen bir sektörde ülkenin önde gelen şirketlerinden biri gibi gözüküyor. Sabır edenler tünelin ucunu görecektir diye düşünüyorum.

7. Tedavim bitti iyileştim evime döndüm. darısı keko dostuma inşallah ailesi tez şifa bulur. insan hastalanınca paranın kıymetini ve kıymetsizliğini daha iyi anlıyor.
    bunca yıldır borsadan aldığım ders sabredenin kazandığıdır. borsa sabırsızların sabırlılara para devrettiği yerdir. zamanla öyle ters çalımlar yedikki kokusunu çok uzaktan anlıyor ve gülüyorum. gesanda, smartingde de aynı oyunlar dönüyor. korkmayın sadece sabırlı olun bu günler de geçer.
    borsada birileri kazanıyorsa elbette birileride kaybedecektir kötüde olsa bu gerçekleri kabullenmek zorundayız.
    hisse net te kimse kimseyi kandırmaz sadece bazan spekler araya adam sokup kafa bulandırırlar bunu ayırt etmek yeter bizim topik bu konuda temiz diye tahmin ediyorum. son sözüm paranızın tamamını tek bir hisseye yatırmayın ben hiç beceremedim ancak mutlaka %5 yada %10 nakit bulundurun
    şimdiden 2023 hepimize sağlık, neşe, şans ve barış getirsin mutlu yıllar
    ssss

8.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Tedavim bitti iyileştim evime döndüm. darısı keko dostuma inşallah ailesi tez şifa bulur. insan hastalanınca paranın kıymetini ve kıymetsizliğini daha iyi anlıyor.
    bunca yıldır borsadan aldığım ders sabredenin kazandığıdır. borsa sabırsızların sabırlılara para devrettiği yerdir. zamanla öyle ters çalımlar yedikki kokusunu çok uzaktan anlıyor ve gülüyorum. gesanda, smartingde de aynı oyunlar dönüyor. korkmayın sadece sabırlı olun bu günler de geçer.
    borsada birileri kazanıyorsa elbette birileride kaybedecektir kötüde olsa bu gerçekleri kabullenmek zorundayız.
    hisse net te kimse kimseyi kandırmaz sadece bazan spekler araya adam sokup kafa bulandırırlar bunu ayırt etmek yeter bizim topik bu konuda temiz diye tahmin ediyorum. son sözüm paranızın tamamını tek bir hisseye yatırmayın ben hiç beceremedim ancak mutlaka %5 yada %10 nakit bulundurun
    şimdiden 2023 hepimize sağlık, neşe, şans ve barış getirsin mutlu yıllar
    ssss
    iyileşip eve dönmenize çok sevindim...ALLAH ailen ile birlikte daha nice mutlu yıllar yaşamanı diliyorum..borsada sabır çok önemli..sektör altın çağını yaşıyor....ileride bilançolar daha da güzelleşecektir...ben tüm ky dostların orta ve uzun vadede kazanacağına inanıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 260/902 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •