Sayfa 262/892 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

01.08.2022 den beri pasta aldığımda 8 milyon lot alınmış duruyor.. bunların ortalaması hemen hemen 200-210 liralar..

şuan patornunda kucagımıza bıraktıgı lotlarla beraber 29.5 milyon lot var..

%30 nun maliyetleri buralar diyebilir miyiz? yok sa 8 milyon lotta tahtacının lotları da var mıdır?

bana kalırsa yeni maliyetlerdir..

açıkçası yeni bir hikaye şart bize..

ama bir gerçekte piyasa yapıcılar, kontr geri alım yapmasına ragmen hala baskılı..

patronlara güvenmiyorum tv lerde açıklayıcı şeyler konuşamadılar.. hep bir tarafı eksik kaldı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Yeter ki bu aşk platonik olmasın, Gesan'da karşılık versin Mehmet.

O zaman tadından yenmez....
    herkes gibi benimde fazlasıyla moralim bozuk biraz duygusala bağladık aşık olduk ama inşallah platonik olmaz

karşılık bekliyoruzzz

dün akşam kapanışa yakın 17.30 dan itibaren kap haberlerinde GES ile ilgili 28 tane kap haberi saydım.

sektör acayip bir süre daha gidecek eli mahkum ama işte bazen aşık olmadan kenara çekilmek lazım onu beceremiyoruz kendimi eleştiriyorum bu arada kimseye kesinlikle bir lafım yok )

Gesan özelinde değilde çok dillenmişti orada çekilmek lazımdı piyasa yapıcılar daha dün borsaya giren adamı zengin etmez bunu hepimiz biliyoruz.

biliyoruz da biz neden acemi gibi davrandık acaba ) robot olmamız lazım duygusallığa yer yok

güzel bir laf çok eskiden yazardım hisse nette 4G kuralı Gaza gelme G.. gelirsin

birde burası borsa kim kime korsa değişmiyor bu söylemler

olan olmuş hepimiz bu düşüşte aynı gemideyiz hatalarımızı bulup bir daha ki serüvene daha tecrübeli girelim.

benim elimde en umutlu done Takas analizi kaldı

tadını çıkartalım karalar bağlamayalım. inanın benim herkesten bozuk moralim. çokta güzel hisseler var ama gesandan son bir şarkı bekliyorum.

Not: inşallah aşık oldugumdan beklemiyorumdur.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    şuan yatırım fonu ve emeklilik fonlarının elinde 300bin lot kadar bir şey kalmış..

az önce dediğim varsayıma göre konuşursak bakalım fon satışlarından ötürü ise düşüş için dipler diyebiliriz artık..

bir umut arıyoruz

kalan 300bin lot bir şey değil onu da bitirirlerse bakalım başka olumlu bir durum ararız.
    Son 1 aylik takasta citibank yabancı 410.000 net alım yapmış..emeklilik ve yatırım fonlarının satışını en iyi karşılayan o...

bu düşüş sadece gesanlık değil sadece sektör de değil baska sektörden de hızlı çıkan hisselerin grafikleri aynı

piyasa yapıcılar az önce de dediğim gibi dün borsa da hesap açmış insanları zengin etmeyecek etmezler..

üzüldüğüm konu bizim de o kişiler arasında kalmamız lafa gelse hepimiz eskiyiz

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    dün akşam kapanışa yakın 17.30 dan itibaren kap haberlerinde GES ile ilgili 28 tane kap haberi saydım.

sektör acayip bir süre daha gidecek eli mahkum ama işte bazen aşık olmadan kenara çekilmek lazım onu beceremiyoruz kendimi eleştiriyorum bu arada kimseye kesinlikle bir lafım yok )

Gesan özelinde değilde çok dillenmişti orada çekilmek lazımdı piyasa yapıcılar daha dün borsaya giren adamı zengin etmez bunu hepimiz biliyoruz.

biliyoruz da biz neden acemi gibi davrandık acaba ) robot olmamız lazım duygusallığa yer yok

güzel bir laf çok eskiden yazardım hisse nette 4G kuralı Gaza gelme G.. gelirsin

birde burası borsa kim kime korsa değişmiyor bu söylemler
    Bir arkadaşamın lafıdır...

"Düzgün borsa isteyen Norveç borsasında işlem yapsın.
    Burası Borsa İstanbul.
    Burada........................."

En alttaki boşluğu istediğiniz gibi doldurun artık...

Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Son 1 aylik takasta citibank yabancı 410.000 net alım yapmış..emeklilik ve yatırım fonlarının satışını en iyi karşılayan o...
    aslına bakarsak güzel bir done değil mi?

bence güzel takas analizini severim. eskiden çok iyiydi de şimdi işin içinden çıkamıyorsun benim bile en az bildiğim 7 tane net kurumdan hesabım var belki eskiden bilmediğim de vardır unuttugum bankaları koymuyorum

Sayfa 262/892 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •