Günaydın, Sweet Mayhem - ilk defa duydum ve gördüm. Siz kadınların bu "cırtlak renk" sevdanız...ne bilim
Ben Voltran, Heman, Alf, Bizimkiler izleyerek büyüyen nesildenim. Ben de avatarımı Bizimkiler 'deki Sabri Bey mi yapsam acep...aklımda deli sorular
FX 'e gelince, bugün akşama kadar grafik çalışacam. Akşam da tonlarca mantar pişirerek yeni yıla mantar yiyerek girecem.
Bu parazitlerden allem edip kallem edip bi kurtulmanın yolunu bulacam. Aklımda şöyle birşey var:
* 1 Zamanlı bir MA oluşturacam (sadece mum açılış fiyatlarını baz alan)
* Bir tane daha 1 Zamanlı bir MA oluşturacam (sadece mum kapaış fiyatlarını baz alan)
Bunlar üzerine bir taktik geliştirip parazitlerden kurtulmanın bir yolunu bulacam. Bulamazsam da akşama kadar grafik çalışmış olurum.
Kuran 'dan ayete gelince - Kuran 'da okuyunca bomba gibi yapan ayeti merak ettim - vaktiniz olunca yazarsanız memnun olurum. Ben şahsen iyice zıvanadan çıkmış biri sayılırım. Ama merak ettim.
Eski patronumun cımbız gibi mekanizması olan bir çay süzgeci vardı. içine ıhlamur, çay (ya da her ne ise) koyuyordu falan...Ondan almam lazım ve adını bilmiyorum. Hibiskus çayını çok severim, her içtiğimde ayarı kaçırıyorum ve yapraklar hep içerken ağzıma geliyor.
Tekrardan yeni yılını kutlu olsun. Selamlar
Süzgeci de buldum:

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Yer İmleri