Sayfa 280/892 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Fenerbahçeliyi bilmem de Ömür telef oldu galiba bu girdapta....

2. gesan batiyor galiba

3.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Fenerbahçeliyi bilmem de Ömür telef oldu galiba bu girdapta....
    oda çok kararsızdı....bir gün çok kötüdür diyordu bir başka bir gün de benden daha çok seviyordu gesanı... ama fenerbahçeliden borsa yönünden çok daha iyiydi...ömür kısa sürede bilgi ve tecrübesini artıracağını ve borsada başarılı olabileceğini düşünüyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

defans defans defans yok mu yedekte kimse
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    defans defans defans yok mu yedekte kimse
    yedek kulubesıne baktım ,,ömürle ve fenerbahçeli ısınıyor ,,fenerbahçelı ısınırken ateş çıkarıyor sağından solundan..siz bılırsınız istersenız oyuna sokarım,,ama once başantrönor kekoya sormam lazım.. evet kekohocam sendeyız
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6. Hani yemeğini bitirince bir lokma ekmekle tabağını sıyırırsın ya....
    Tahtacının yaptığı hareketi ona yormak istiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    yedek kulubesıne baktım ,,ömürle ve fenerbahçeli ısınıyor ,,fenerbahçelı ısınırken ateş çıkarıyor sağından solundan..siz bılırsınız istersenız oyuna sokarım,,ama once başantrönor kekoya sormam lazım.. evet kekohocam sendeyız
    onları alırsak kendi kalelerine golü atarlar...gerek yok...biz bize yeteriz....biraz daha dişimizi sıkalım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    onları alırsak kendi kalelerine golü atarlar...gerek yok...biz bize yeteriz....biraz daha dişimizi sıkalım...
    ..o zaman onları kalearkası trübüne alıyoruz..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 280/892 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •