Sayfa 282/892 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ..o zaman onları kalearkası trübüne alıyoruz..
    ha o olur işte..kale arkasından top toplamak ile başlasınlar...yavaş yavaş olgunlaştıkça bir gün onları takıma da alırız..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    girdiler oyuna sanki ama kafasına vurdular hemen
    arnavut votkamla eriği çalıştır ulen ,,burası karışacak vazıyet alın....fenerlı tamam ,ömür yüklenıyor..loadıng ömür
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ha o olur işte..kale arkasından top toplamak ile başlasınlar...yavaş yavaş olgunlaştıkça bir gün onları takıma da alırız..
    keko takıma gırmişler haberımız yok..ıkısı kavga edıyordu enson ben forvet olacam dıye
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Smrtg KAP gönderdi yaklaşık 2 milyar TL lik teşvik almış 100MWe Bor-1 Güneş Enerji Santrali (GES) projesi yatırımı için...:
    O hareketlenince bizimki de heyecanlandı herhalde...
    sektör hisselerinin tümü birbirini olumlu veya olumsuz etkileyebiliyor...onlardan birinin tavan yapması iyi olacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    keko takıma gırmişler haberımız yok..ıkısı kavga edıyordu enson ben forvet olacam dıye
    o yüzden son dakikada golü yedik galiba...

6. gedık trade için gırdı tahtaya şimdı kaçıyor..bende verdım bır kısmını yukardan gediğe..smrtg dekı durumu kullanmak ıstedı..

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    gedık trade için gırdı tahtaya şimdı kaçıyor..bende verdım bır kısmını yukardan gediğe..smrtg dekı durumu kullanmak ıstedı..
    benden başka herkes tradeci olmuş da benim haberim yok... bir tek ben keko keko yerimde oturup izliyorum...umarım sonum hayırlı olur....

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benden başka herkes tradeci olmuş da benim haberim yok... bir tek ben keko keko yerimde oturup izliyorum...umarım sonum hayırlı olur....
    ..malı bıttı dostum zor kaçtı tahtadan..smtrg donunce oda topukladı..

Sayfa 282/892 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •