Sayfa 998/1011 İlkİlk ... 49889894898899699799899910001008 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: Viop XLVI

Her örneklemesi, her konu hakkında yorum yaparken ucundan dokundurmalar falan sadece bir hisseye çok değişik bir arkadaş. Ne acısı varsa hisseyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

2. Camislarin gücü bittimi Ereğli'de. Burdan eregliyi tabana yapıştırsa ne güzel olur.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    hoşgeldin, senin şerefine bugün bist artıya dönebilir

şaka bir yana, seçim sonrası için iyi bir fırsat gibi gözükse de...ben spot gram altın almayı tercih ediyorum...döviz piyasasında kaldıraç benim için yasaklı işlem statüsünde...seçim sonrası ortalık karışırsa bu piyasalarda da sağlıklı fiyat oluşmaz...belki bir süre kapatabilirler de.
    bende altın zaten çok, bendeki fiziki...

endex artıya da dönerse dönsün tabi, 3 centten alana hayırlı olsun... ederi 1.5-2 cent arası... seçimden önce olmazsa seçimden sonra olur, benim acelem yok...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bende altın zaten çok, bendeki fiziki...

endex artıya da dönerse dönsün tabi, 3 centten alana hayırlı olsun... ederi 1.5-2 cent arası... seçimden önce olmazsa seçimden sonra olur, benim acelem yok...
    Dolar bazlı o rakamlara ancak devalüasyon ile gelir.

TL bazlı 1.5 usd endeks demek buradan %60 düşmesi demek.

Olması için tek ihtimal şu an borsaya yönlendirilen halk kitlesinin daha cazip bir şey görüp kaçıp gitmesi, bu da ne kadar gerçekçi bir ihtimal tabi değerlendirmesi sizlere kalmış.

Şu an borsa artık bana göre ucuz değil.

Pahalı da değil,

enflasyon, döviz ve faizdeki gelişmelere göre gelen bilançolara göre sektör sektör değerlendirmemizi yaparız.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Çok güzel grafik..
    O yükseleni 3. (hatta4) kere deniyor..
    Kırarsa ne olur..
    Kıramayıp geri çekilirse ne olur..
    TA cı arkadaşlar güzelce açıklayabilirler..

Yabancı falan fasa fiso artık..
    TUPRS sen dedin en fazla diye..
    70 550 yaptı..
    8 kat..
    EREGL 8 tl lerden geliyo..
    Temettü de ekle üzerine 47 etsin..
    Boşuna suyun içinde 50-70 aralığı demiyorum..

Neyse bakalım görelim ak kara belli olacağı noktalardayız zaten..

Soluksuz 25 e mi düşecek yoksa 60 a mı gidecek..

Ereğli 7 tl. ler de (1 dolar)en çok ben yazdım bu topikte,almayan pişman olur diye.
    Ereğli 1 dolar alınır,temettü barda,pavyonda vede tatillerde harcanır,2,25 dolar satılır,üstü senin olsun.
    Yukarıda ki paylaşımım 25.12.2020 tarihli.

YTD

6. ben de gundi abeyin tarafındayım bir alım gelirse buradan artıya da döndürür ha belki bugün utanır yarın fışkırtır onu bilemem
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dolar bazlı o rakamlara ancak devalüasyon ile gelir.

.
    çağrı, doların şu anki ederi "suyun içinde" 25... sene sonuna kadar enflasyonu ekle üstüne, 2023 sonu ederi 30 üstü... buraya gelecek bu arkadaş, artık adına kriz mi dersin devaluasyon mu dersin yeniden değerleme mi dersin, ne dersen de...

çoğu gitti azı kaldı seçime...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Ereğli 7 tl. ler de (1 dolar)en çok ben yazdım bu topikte,almayan pişman olur diye.
    Ereğli 1 dolar alınır,temettü barda,pavyonda vede tatillerde harcanır,2,25 dolar satılır,üstü senin olsun.
    Yukarıda ki paylaşımım 25.12.2020 tarihli.

YTD

Diğer dosyalar eski bilgisayarımda kaldı ,toplam da 100.000 lot Ereğlim vardı,Kazancı aldık,yedik .Allah bereket versin.
    1 dolar olursa tekrar alırım,,Borsalar dönme dolap gibi döngüdür,HİÇ acelem yok.

YTD

Sayfa 998/1011 İlkİlk ... 49889894898899699799899910001008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •