Biri gelir çizer mi nerde o eski kabadayılar..
Bir dost
Biri gelir çizer mi nerde o eski kabadayılar..
Bir dost
Aynen öyle, bu kadar insan buradayken beklenen gerceklesmezRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz daha buralarda mısınız, en son 2020 yazın uğramıştım buraya, o zamanlar 4-5 lira arasında geziyordu, aynı aşağı yukarı zikzaklar devam ediyordu. O zaman da satmam diyordunuz, hakikaten de satmamışsınız. İstikrarınıza hayran kaldım. Kaç liradan satacaksınız acaba merak ediyorum![]()
Bu hissye girdiğim ilk gün de hedefim 2023 sonuydu, şu anda ki hedefim de aynı..!!!
Kayseri'de meşhur bir söz vardır, mal alınırken kâr edilir satılırken cebe girer..;-))
Biz alırken bedavaya cebimize koyduk, kaça satarız onuda az çok biliyoruz, son üç gündür neyin peşinde olduklarını da çok iyi biliyoruz..!!!
15 TL den 21 TL ye gidene kadar 200 milyondan fazla lot işlem görmüşken 21 TL den 15,90 TL ye düşerken ise 20 milyon lot işlem zar zor oluyorsa bunun adı hırsızların mal çalma operasyonudur..!!!
ilk iki hesapta 80 milyon lot var, onlar bile satıyormuş gibi yapıp alıyor, yeni ralli öncesi silkelemenin poku çıkarıldı sadece, yıl sonu en az %400 almadan tek lot vermem, almayı düşünen ona göre gelsin..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Patron demoklesin kılıcı misali nereden geldigi belli olmayan vesta daki 4.370 k malı koydu tetikcisi infoyla baskı kurdurup sattırıyor bu adam çok çarşaf yırtar ölemez yaşayanlar görecektir... bu kadar ac gözlü yatırımcısına düşman baska yoktur...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Son üç günlük düşüş kabaca yaklaşık %20. Takaslarda satışın %60'ı yatırım fonlarından, tahminim YF olabilir. Ancak aracı kurumlar dağılımına bakınca manzara değişiyor: AKD'da yatırım fonları satışı İNFO üzerinden gerçekleşmiş, ikinci satıcı ise GARAN görünüyor, ama takaslarda GARAN birinci alıcı durumda, yani aracı kurumlar dağılımı farklı bir resim gösteriyor, takaslar çok farklı.![]()
İşte Hendek! İşte Devekuşu!
Tek satıcı GARAN ve sepette yer kalmadı.![]()
İşte Hendek! İşte Devekuşu!
Yer İmleri