pıst 100 de endeks ağırlığı olan Akkız,eregl,thy,sıse şuanda tam kritik bantlarda günlükte bu tahtalar bu bantları kırarsa günlükte 4900-4500 bantları konuşulur.
pıst 100 de endeks ağırlığı olan Akkız,eregl,thy,sıse şuanda tam kritik bantlarda günlükte bu tahtalar bu bantları kırarsa günlükte 4900-4500 bantları konuşulur.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
arkada stratejimi ve düşüncemi yazdım 5500 benim için kritik banttı.
şimdi 2. kritik bant 4900 .
şimdi sizin kafanız kuzu yu okumaktan farklı çalışarak bana o yorumu yapmışınız üstad değilim ama kinayi yaparak yazmışın .
bulut ne yazdıysa burada ama okuman gerek şimdi mal sattırmak istediğimi düşünüyorsun çünkü maldasın psikolojin o yönde belki yanlış düşünüyorum ama attığın msj hoş değil.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Ev alacaktım yine almıyorum. Bu beton kafalılar defolsun artık. Zivanadan çıkardılar. Nereye ellerini atsalar rezillik akıyor pacalarindan. Piyasa yerine otursun, birşey yapmayayım ben vergimi alip günümü gün edeyim deseler herşey çok güzel olacaktı. Milyon lafı ağızda çerez oldu. Tüh bunların kalıbına.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5000 altını göstermeden rahatlamazlar, bugün ve pazartesi volatil olur, sonra yola devam . Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu havada vob yapılmaz, en iyisi olmuşlardan hisse toplamak![]()
Hamdım Piştim Yandım
bu kozalaklar bedelsiz verecek uzaya çıkacaktı hani...![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri