Sayfa 314/903 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 7220 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    61 K yatırım finansman ve 40 bin halk alışta... Satışta ise benzer rakamlarda yapikredi ve is
    smrtg dün çok güzel bir kap atmıştı..yanlış hatırlamıyorsam 2 milyar tl lik teşvik almıştı...sektör güzel kaplar atmaya devam ediyor...bundan sonra da atmaya devam edecek...önümüzdeki bir çok yılda da bu konuda diğer sektörlerden pozitif ayrışacaklar...

bilanço olarak da borsada en güzel bilançoda pozitif ayrışacaklar...dünyanın ve ülkemizin durgunluğa girdiği bir dönemde çok az sektör iyi bilanço yollayacak....yazılım sektörü de mevsimsellikten ötörü iyi bilanço yollayacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Dün taban olan bütün hisseler tavan... Yazıklar olsun cidden

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    smrtg dün çok güzel bir kap atmıştı..yanlış hatırlamıyorsam 2 milyar tl lik teşvik almıştı...sektör güzel kaplar atmaya devam ediyor...bundan sonra da atmaya devam edecek...önümüzdeki bir çok yılda da bu konuda diğer sektörlerden pozitif ayrışacaklar...

bilanço olarak da borsada en güzel bilançoda pozitif ayrışacaklar...dünyanın ve ülkemizin durgunluğa girdiği bir dönemde çok az sektör iyi bilanço yollayacak....yazılım sektörü de mevsimsellikten ötörü iyi bilanço yollayacak...
    İnşallah hocam inşallah

4.  Alıntı Originally Posted by sozgennn Yazıyı Oku
    yf61
    halk 44
    ziraat40
    teb 30
    hsbc20
    diğer 81

yapı kredi oc 57k tahtanın anasını ziktı acayip baskılıyor
    iş 42
    a1 33
    oyak32
    trive 18
    diğer 96
    Yorum katmissin enfes olmus

5. bank of 51 k satış ile başa yerleşti

6. Çok çabaladılar. Bu endekste eksi kapatın da rahatlayın bari..

7. İnanın hisse düzeltmesi normal ya düşer ya da yataya saracak fikrinde olsam bugün satar uçacak hisse alırdım Kaplar aklimi aldı benim ve 3 günkü performansi yeminle hiç şık olmadı.

8. Alfas bizden gerideydi +7 oldu ... Sözün bittiği yer. Herkese hayırlı akşamlar. İnanın bu hareketlerin izahı yok. Tabanken enerji biz de tabanız tavanken eksiyiz

Sayfa 314/903 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •