Uğur Yılmaz:"Bloomberg Breaking News Editor, Istanbul"
https://twitter.com/uguruzyilmaz/sta...58785367629825
Uğur Yılmaz:"Bloomberg Breaking News Editor, Istanbul"
https://twitter.com/uguruzyilmaz/sta...58785367629825
Aman hocam ben de aynısını yazdım bize troll diyorlar bu sefer de.
Döner aynı para yahu! El insaf!
Eskiden kılık kıyafet valizler dolu dolu gidermiş,
Şimdi bir tek el yapımı Tarhana koyduk gerek yok ki ora daha ucuz...
Pijama beğendim 1000 TL dediler, en kralı 20 30 euro Almanya'da, hiç bir işimiz normal değil ya bulgarlar gelip migrosu yağmalayacak kadar ucuz oluyor ya da böyle anormal Almanya'dan bile pahalı oluyoruz.
Sebebi de devletin serbest piyasaya sürekli müdahale arzusu bence. Bu kadar anomali bugünün küresel dünyasında olacak iş değil.
Seytanli suytanli ilişkiler falan mı var? Ruhumuzu nereye satıyoruz? Hazırım gel beni al. Değişiklik iyi gelir. [emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endişe edilecek bir durum yok zamanla fiyatlar oturur muazzam fakirlesme var ülkede alım harcamaları düşüyor satışları düşen firmalar maliyetler ile başa cikmak adına az sayıdaki müşteriye yükleniyorlar 2023 de toplu iflaslar ile gerçek fiyatlara dönülecektir 24 de kıtlık mal bulamamak ve mali Alacak para bulamamak ile olur biz ikinci secenekteyiz .
Ankara da simit 6 TL... Poğca 10 TL... Poğcanın 10 TL olması fırsatçılık.. Simit ve poğcayı aynı yer satıyor.. Icınde 10 gr peynir var yok.. Karanfil sokak yukselle kesiştiği köşe başındaki işletme... Aynı poğça Yenimahalle metro istasyonunun yanında 6 TL.. Simit 5 TL... Bu durumda biri simidi %20 fazlaysa bogacayı %75,fazlaya satmakta..
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Ülkedeki fiyat artışının haddini aştığına bende katılıyorum, kur aynı kur ama 1 ay önce 10 bin olan beyaz eşya şimdi 15 bin, hertürlü ev eşyalarında da yüksek artışlar var. Asgari ücret bu firmaların maliyetinin yarısı falanmı. Değilse ortada bir yanlış var. Piyasa kurun 25 tl olmasını fiyatlıyor diyenler var, kur 18 ken 25 tl gibi fiyatgeçirmek doğrumu. Kur 25 tl olsa bu sefer 30 tl gibi fiyatlarlar. Bana göre asıl sorun yüksek enflasyon beklrntisi, eğer kur uzun bir süre daha bu seviyelerde kalırsa bu beklenti kırılıp fiyatlarda düşüş başlar ama yeni bir kur yükselişi olursa bu süreç böyle devam eder, kendi kendini besleyen bir döngüye girmiş oluruz.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri