Sayfa 128/990 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Viop XLVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Saçmalama abey ya lütfen. Hiç açıp okudun mu dönem tarihini?

Lozan ülkemizin tapu senedidir. Her Türk evladı o dönemi okumalı, anlamalı, dönemin koşullarında ne derece zor ve büyük bir başarı elde edildiğini görmelidir.

Beğenirsin beğenmezsin yeterli yetersiz bulursun ayrı mevzu.

O dönem bu mücadeleyi veren diplomatından askerinden komutanına başta bozkurt Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hepsinin ruhu şad olsun, mekanları cennet olsun inşallah.
    Bana mı diyorsun okudun mu diye?Sen daha alfabeyi bilmeden ben bu konuda tez yazardım.Ama sen sadece MB kitaplarını okumuşsun.

Dedim ya..borsa forumu.fazla açılmıyorum.

Benim temel yaklaşımım sudur..Hiç bir milletin kendi yazdığı resmi tarih objektif değildir.Bu tüm dünya devletleri için geçerlidir.

Başka milletlere ait tarihçilerin üzerinde mutabık olduğu tarihi kitapları da okumak lazım.

5 kişilik talim terbiye kurulu ders kitaplarını yazar ve o tarih olur.Eskiden bu çok daha kolaymış..Lozanın artısı var mı elbette var..ama kimse bana eleştirilemez diyemez.

TR de gerçeklik duygusu kaybolduğu için bazı şeyler kabul edilemez..
    Edilse bile yapana değil
    Suçu kahyaya y0klerler....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Bugün gerçekleşen açığa satış işlemleri: 2 mlyr tl hacmin üzerinde 2 hisse, 1 mlyr tl hacmin üzerinde de 4 hisse var, THYAO toplam hisse hacminin %25 kadarı açığa satıştan gelmektedir, EREGL de ise toplam işlem hacminin %27 kadarı açığa satıştan gelmektedir, bu gerçekleşen açıkların kapandığını düşünürsek ki muhtemelen tamamına yakını gün içinde karlı veya zararlı kapanıyor, 2 hisse de toplam işlem hacminin yarısı açık kaynaklı gerçekleşmiştir, gene traderler al-sat kadar sat-al ı da tercih etmektedirler,

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    CENGİZ Han ile tanışlığı olan var mı ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tarih yaşanmış,bitmiş.

Önemli olan gelecek tarih. 14 Mayısta seçim olur.CUMHUR %42,MİLLET %38 VE HDP%10 ALSIN...

28 Mayısta 2. tur olacak.HDP hangi tarafa bassa o taraf kazanacak.CUMHUR-MİLLET ittifakı için o kadar önemli bir seçim ki; umarım kulis görüşmelerle HDP ye kritik bakanlıklar verilmez...HDP,İstanbul seçimlerinden aldığı tecrübe ile kıymetini hissettirmek ve büyük pazarlıklar için kendi adayını çıkaracak...1. ve 2. tur arası göreceğimiz marjlar bu günlerden daha büyük olacak.

GAME OF THRONES (seçim) final sezonu Mayısta ÜLKEMDE gösterime girecek.

Şunu hatırlayacağız.''2 şey insanların gözü önünde yapılmaz.Çünkü mide bulandırır.Bunlar sosis yapımı ve siyasettir''

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    CENGİZ Han ile tanışlığı olan var mı ?
    Muhtemelen vardır amma haberi yoktur. Avrasyada 4.5 milyon erkekte cengiz han geni var diye okumuştum zamanında.

Hahaha ha
    Oy versin ortalıkta görünmesin..
    100 ncü yılda öteki biri ötekinin oyuyla başkan olacak..
    Yada
    Kurdukları başkanlık sisteminde
    Kötü çocuğa mecbur kalmak..
    Bunu kaldıramazlar sistemi değiştirirler..
    Devleti ali bu kadar geniş değildir..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Muhtemelen vardır amma haberi yoktur. Avrasyada 4.5 milyon erkekte cengiz han geni var diye okumuştum zamanında.
    cengiz han çok eşliymiş, her gördüğü hatunu canı çekermiş..
    cengiz hanın mezarı bulundu ve genetik haritası çıkartıldı,
    bugünkü rusya nüfusunun yüzde 20 kısmı direkt cengiz hanın torunları çıktı

Sayfa 128/990 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •