Sayfa 138/990 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Viop XLVII

1. kanada demişken, bi kaç sene evvel bi haber görmüştüm montreal konut piyasası yüzde 40 düştü falan diye, okudum uzun uzun yazıyı, meğer bi ay içinde sadece üç tane satış olmuş montrealde, o da sıkışık birilerinin satışı fire sale tarzı, rayicin yüzde 40 altı geçmiş fiyatlar netice itibariyle- ulan ayda 3 tane satış olan yerde rayiç mi olurmuş ? komik herifler

batıda konut satışlarında genelde yüzde 90+ mortgage kullanılır, nadiren nakit satış da olabiliyo, ama piyasanın en az yüzde 85 krediyle dönüyo

bizde yıllık mortgage kullanımı 20-30 milyar TL, yanni 1-2 milyar dolar.. yıllık 1 milyon konut satışı tanesi ortalama 100 bin dolar olsa, yıllık satış hacmi 100 milyar dolar eder, yani kredi kullanımı yüzde 1-2.. hadi müteahhidin taksitli satışını da kredi sayalım, kredinin payı yüzde 10 geçmez

2. 1 dk sistem al verdi .. .. 5-15-30-60 satta .. günlük alda
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    trend dönmesi için 4900 altı çoklu kapanış gerekli , şuanda o bölgelerden tepkiler geldi.
    Tepki gelsede sonuç değişmez, trend is my firend
    Şortumu giydim bekliyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    zaten önceki sayfalarda var...fazla göze sokmak,algı olur,vebal olur..sildimmmmmm

5. herkes kazanıyorsa kim kaybediyor diye sloganım vardı .
    önümüzdeki zaman diliminde bu değişicek artık ,
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tepki gelsede sonuç değişmez, trend is my firend
    Şortumu giydim bekliyorum
    saatlikte 5280 üzeri kalmaya başladığında şortlarınıza bir lastik daha geçirin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bence gayet yerinde bir hareket olur. Çoğu popülist adımı desteklemesem de, bu bence iyi oldu.

Yeterincde gayrimenkulüm var, bu saatten sonra alım değil satış yaparım ancak. Yani aslında benim işime gelmez böyle bir karar. Ancak Türk gençlerinin ev alamadığı, kirayı bile zor ödediği yerde konutların yabancılar tarafından kapışılması hiç hoşuma gitmiyor.

Tabii ki, asıl önemli olan kök sebepleri düzeltmek, ama o da en az 5 yıl sürer. Bu süre zarfında satışı yasaklamak, konut piyasasını biraz dengeler.
    aynen dostum. gençlerimiz kendi ülkelerinde ömür boyu kiracı olarak yaşacaklar böyle giderse. Bu çok önemli bir konuydu.
    ancak 6 lı masanın gidişatı çok kötü. %1 bile oyu olmayan partiler işi sabote ediyorlar Erdoğan'ın kazanmasına bir şekilde ortam hazırlıyorlar gibi.
    Anayasa ortadayken seçilen CB nin hiçbir yetkisi olmayacak tarzında demeçleri var. Anayasa varken 6 lı masanın ortak mutabakatı ile CB hiçbir karar alamayacak ortak alacağız vs vs Bu nasıl olacak. 6 lı masadaki sözleşme Anayasadan daha mı geçerli olacak?
    Şimdi böyle bir vaadi KK seçimi kazansa bile altılı masanın diğer bileşenleri uygulatır mı? Ülkeye Suriyeli göçmen belasını saran adam Davutoğlu Suriyeli göçmenleri gönderelim der mi? Saadet partisi İstanbul sözleşmesini tekrar imzalatır mı? Babacan çıkmış tarikatlar diyor, Türkçenin yanına başka ana dilleri de anayasaya koyacağız diyor. O kadar çok sorun var ki. Ama görünen o ki net olarak KK ve Meral Akşener'in olduğu 2 li iktidar bile şuan ki 6 lı masa denen yapıdan daha çok oy alırdı.
    Bunlar böyle oldukçe RTE nin çok kafadan ses çıkmadan hızlı karar alıyor olmasının ve karizmasının halkta karşılığı çok ciddi bence.
    O nedenle 6 lı masanın düşük profilli CB adayı tanımına giren söylemleri seçimi kaybettirir ve KK nın bu vaadi de uygulanmadan tarihin sayfalarına girer.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    wayys, süper hareket

açıkçı yakaladılar tahtada herhald, 18.20 üstünde çıldırabilir
    dün aynı yerden krdmd aldım güzel para bırakmıştı...

bugünde o rakmadan akbank kısmet oldu oda iyi bırakacak gibi...

forumda herkes viop yapmayın almayın diye akıl verirken elimizi taşın altına sokalım dedik...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 138/990 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •