Sayfa 162/990 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Viop XLVII

bugün spotta en fazla düşen kağıdım TURSG. %6 düşmüş. portföyde en az güvendiğim kağıtlardan biridir kendisi.

maliyetim 5,70 şu anki fiyat 10,70. nakitim olsa bunu bile alırım. spot en az 1 yıl taşımak kaydıyla.

misal burdan niye GUBRF gibi bir hikaye çıkmasın. hatta TURSG bir çok açıdan daha cazip.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    öyle mi dedim ben, forumda bi kaç cehapeli var, ahmakça yazılarla algı bozmayı vazife edinmişler, onlara dedim, isimleri bende saklı

ama işin ciddi yanını konuşacak olursak- borsada devlete ait 6-7 şirket var, onun dışındakiler özel sektör, yani tüsiad.. koç, sabancı, enka, alarko, tekfen vesaire en büyük şirketler tüsiada ait.. ama lafa bakarsan badem aşağı badem yukarı, ulan o yabancı takasını morgan stanley, blackrock falan mı zannediyosunuz, yabancı diye bi şey yok, patronların yurtdışında tuttuğu paralar var.. patronlar, para baronları, tuzu kurular kim ? silme cehape

her zaman trendi bunlar belirlerdi, hep yabancı kazanırdı, ilk defa bu sene yabancı düşükten kaptırdı, sonra x3 yaptı borsa.. çok bozuldular tabii, bay kemal patronlar adına konuşuyor
    Gardaş akademik ünvanın falan yokmu senin. Ne bileyim dönemin profları gibi bilgilisin. Seni taktir ediyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Limak Holding

Limak Holding 1976 yılında inşaat amacıyla kurulmuş bir şirketler grubudur. Günümüzde inşaat sektörüne ek olarak turizm, çimento, enerji, altyapı, havacılık, elektrik ve mekanik taahhüt, teknoloji ve yiyecek-içecek sektörlerinde de hizmet vermektedir. Vikipedi
    Kuruluş tarihi: 1976
    Genel merkezi: Hafta Sokak No:9 GOP, 06700, Ankara, Türkiye
    Yan kuruluşları: Limak İnşaat, Limak Enerji, DAHA FAZLA
    Kurucuları: Nihat Özdemir, Sezai Bacaksız

__________________________________________________ ___

TAMAMLANAN TÜM PROJELER

https://www.limak.com.tr/sektorler/i...n-tum-projeler
    Türk inşaat devi İspanya'nın Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın inşaatını yapacak! Beklenmedik teklif
    İspanya'nın Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın restorasyonuyla ilgili ihaleyi kazanan Türk firması Limak İnşaat'a onay verdi. İspanya'nın Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın restorasyonuyla ilgili ihaleyi kazanan Türk firması Limak İnşaat'a onay verdi.

__________________________________________________ _____________

Dün bu haber ile bu güzide şirketimize çamur atıldı.
    Halbuki yurt dışında 10 larca projeye imza atmış.
    İspanyollar aptal mı sizce?

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Türk inşaat devi İspanya'nın Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın inşaatını yapacak! Beklenmedik teklif
    İspanya'nın Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın restorasyonuyla ilgili ihaleyi kazanan Türk firması Limak İnşaat'a onay verdi. İspanya'nın Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın restorasyonuyla ilgili ihaleyi kazanan Türk firması Limak İnşaat'a onay verdi.

49 yıl boyunca tüm taraftarların bilet ücreti Limak'a mı gidecek? taraftar maça gelmese de parayı ispanyol hazinesi mi ödeyecek?

anlamıyorum ki nasıl bir cinssiniz.
    audentes Fortuna iuvat

5. Telefona bi baktım daha günlerden salıymış oysa ben cuma sanıyordum. Pala iki günde bir haftalık sopa atınca demek ki.

Gundi abi alacağın olsun bu arada. Insan moral vermeye falan gelir. Şuraya bir iki tank gifi atar.

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

aptal değiller 29 yıllığına seyirci gelsede gelmesede kendimizi düdükletiriz diye sözleşme yapmazlar
    o hırsızlık ve insanları aptal yerine koyma bizim genlerimize mahsus
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Paşam alır rahat olun.
    Saçma fikirlere kapılıyorsun sürekli Bakın kimsenin görmediğini ben görüyorum demek istiyorsun ama hayal dünyasında yaşıyorsun Paşa hikayesi tutmaz... 100'de 1 bile etmez o ihtimal...

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    49 yıl boyunca tüm taraftarların bilet ücreti Limak'a mı gidecek? taraftar maça gelmese de parayı ispanyol hazinesi mi ödeyecek?

anlamıyorum ki nasıl bir cinssiniz.
    Tamamlanmış proje linkinden bak.
    CHP döneminde kurulmuş ve bir çok devlet yatırımı inşaatı yapmış.
    "katrani kaynatsan olur mu seker''deyip bırakayım,gerisini sen tamamla.

Sayfa 162/990 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •