Sayfa 169/990 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hisseler için phillipcapital, etf ler için midas kullanıyorum, memnunum.

Forum da yurtdışı borsalarında hisse senedi işlemleri sayfası mevcut orada aracı kurum ile ilgili fikirler yazıldı.

Mart-haziran 2023 sp500 de dip oluşur sonra toparlamaya başlar. Nasdaq daha sp500 den önce canlanır. Ytd.
    tşkl forumun linkini atarmısın.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Hiç yazma babuş o zaman... Niye yazıyon ki?
    Tamam yazmam.Başka emrin var mı?

O zaman, eller havaya caho

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Spk bazılarına sopayı sallamış.
    İcraat gerekli. Adamlar piyasanın içinden geçiyor.
    Bofa -50 milyondan 300 milyona geçiyor. Yatırım finans -320 milyondan 20 milyon artıya geçiyor. Bunlar kaç dk da oluyor?

Viop tarafını geçtim spot tarafı da kumarhane oldu iyicene.
    Yakında spot yapmayın diye de yazılacak

4. Arkadaşlar borsada daha çok düşük bekliyor musunuz nereden dönebilir sizce yada döner mi.beni biraz tedirgin ediyor bu düşüşler . beklemek mi gerekir malda dursam mi karar veremedim ama satasimda gelmiyor bir türlü.ama bu seferde hergun portföy eriyor. Sizler neler düşünüyorsunuz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar borsada daha çok düşük bekliyor musunuz nereden dönebilir sizce yada döner mi.beni biraz tedirgin ediyor bu düşüşler . beklemek mi gerekir malda dursam mi karar veremedim ama satasimda gelmiyor bir türlü.ama bu seferde hergun portföy eriyor. Sizler neler düşünüyorsunuz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vadenize göre değişir. Maliyetinize göre değişir.

Endeks 50 günlük ort. altı kapanışlara başlarsa satış artabilir. 4930 civarı bugünkü değer ile.
    Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Rahmetli Sadık ÖZGÜR ün hayat hikayesinin özetini okuyun.
    Bu kişi ile 30 sene iş yaptım,gerçek hayat hikayesini bilirim,Tahta kalede gaz ocağı ve iğnesi imalatından Kale Kilit fabrikasını kurdu.
    Sadık beyin eğitimi de yoktu.!!Rahmetli süper zekalı idi.Nur içinde yatsın.

Bu kişiye benzer çok tanıdığım var çevremde.
    Babalarınıza,dedelerinize,geçmişinize saygılı olmasanız da hakaret etmeyin.!!

Çobanlıktan Holding patronluğuna

https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...luguna-1164447
    Uzun ama okumanızı tavsiye ederim.

İLGİNÇ BİR ÖYKÜ...

Yıl 1855, Manisa'da Sefarad Yahudilerinden fakir bir ailenin bir oğlu olur, ismini Morris koyarlar...
    Morris, 9 yaşında Kuşpalazı hastalığına yakalanınca ölümle burun buruna gelir.
    Şinasi isimli bir doktorun tedavisiyle,.
    .
    .
    .
    11-Morris, Yunanistan'da bir basın açıklaması yapar. Bir gazeteci bir kâğıda bir soru yazar ve Morris'e verir.
    Morris kâğıdı yanındakine verir ve "Ben okuma bilmem, sen oku" der....
    .
    .
    .
    .....şu an dünya tütün devi olan Philip Morris Company doğmuştur...

https://twitter.com/Saka_larr/status...64041787523073

7. İlhan Kesici'nin adaylığı hayırlı olsun.

Habertürk'de açıklama yapıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), piyasa bozucu eylemlere ilişkin açıklama yaptı

Sermaye Piyasası Kurulu, piyasa bozucu eylemlere karşı gözetim ve denetim faaliyetlerinin sürekli olarak yerine getirildiğini belirterek, sermaye piyasasının güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin tespiti halinde, kurulun sorumlular hakkında cezai yaptırımlar uygulayacağını açıkladı.

SPK açıklamasında, "Sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda işleyişinin ve gelişmesinin sağlanması, yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunmasını teminen, Borsa İstanbul'da gerçekleştirilen işlemler, Kurulumuz ve Borsa İstanbul tarafından anlık takip edilirken, piyasa bozucu eylemlere karşı gözetim ve denetim faaliyetleri Kurulumuz tarafından sürekli olarak yerine getirilmektedir." denildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda, sermaye piyasasının güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin tespiti halinde, Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri çerçevesinde, Kurulumuz tarafından sorumlular hakkında cezai yaptırımlar uygulanacaktır."
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 169/990 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •