İcraat gerekli. Adamlar piyasanın içinden geçiyor.
Bofa -50 milyondan 300 milyona geçiyor. Yatırım finans -320 milyondan 20 milyon artıya geçiyor. Bunlar kaç dk da oluyor?
Viop tarafını geçtim spot tarafı da kumarhane oldu iyicene.
Yakında spot yapmayın diye de yazılacak![]()
Arkadaşlar borsada daha çok düşük bekliyor musunuz nereden dönebilir sizce yada döner mi.beni biraz tedirgin ediyor bu düşüşler . beklemek mi gerekir malda dursam mi karar veremedim ama satasimda gelmiyor bir türlü.ama bu seferde hergun portföy eriyor. Sizler neler düşünüyorsunuz
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun ama okumanızı tavsiye ederim.
İLGİNÇ BİR ÖYKÜ...
Yıl 1855, Manisa'da Sefarad Yahudilerinden fakir bir ailenin bir oğlu olur, ismini Morris koyarlar...
Morris, 9 yaşında Kuşpalazı hastalığına yakalanınca ölümle burun buruna gelir.
Şinasi isimli bir doktorun tedavisiyle,.
.
.
.
11-Morris, Yunanistan'da bir basın açıklaması yapar. Bir gazeteci bir kâğıda bir soru yazar ve Morris'e verir.
Morris kâğıdı yanındakine verir ve "Ben okuma bilmem, sen oku" der....
.
.
.
.....şu an dünya tütün devi olan Philip Morris Company doğmuştur...
https://twitter.com/Saka_larr/status...64041787523073
İlhan Kesici'nin adaylığı hayırlı olsun.
Habertürk'de açıklama yapıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), piyasa bozucu eylemlere ilişkin açıklama yaptı
Sermaye Piyasası Kurulu, piyasa bozucu eylemlere karşı gözetim ve denetim faaliyetlerinin sürekli olarak yerine getirildiğini belirterek, sermaye piyasasının güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin tespiti halinde, kurulun sorumlular hakkında cezai yaptırımlar uygulayacağını açıkladı.
SPK açıklamasında, "Sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf, etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda işleyişinin ve gelişmesinin sağlanması, yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunmasını teminen, Borsa İstanbul'da gerçekleştirilen işlemler, Kurulumuz ve Borsa İstanbul tarafından anlık takip edilirken, piyasa bozucu eylemlere karşı gözetim ve denetim faaliyetleri Kurulumuz tarafından sürekli olarak yerine getirilmektedir." denildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Bu kapsamda, sermaye piyasasının güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin tespiti halinde, Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri çerçevesinde, Kurulumuz tarafından sorumlular hakkında cezai yaptırımlar uygulanacaktır."
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri