Ýcraat gerekli. Adamlar piyasanýn içinden geçiyor.
Bofa -50 milyondan 300 milyona geçiyor. Yatýrým finans -320 milyondan 20 milyon artýya geçiyor. Bunlar kaç dk da oluyor?
Viop tarafýný geçtim spot tarafý da kumarhane oldu iyicene.
Yakýnda spot yapmayýn diye de yazýlacak![]()
Arkadaþlar borsada daha çok düþük bekliyor musunuz nereden dönebilir sizce yada döner mi.beni biraz tedirgin ediyor bu düþüþler . beklemek mi gerekir malda dursam mi karar veremedim ama satasimda gelmiyor bir türlü.ama bu seferde hergun portföy eriyor. Sizler neler düþünüyorsunuz
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun ama okumanýzý tavsiye ederim.
ÝLGÝNÇ BÝR ÖYKÜ...
Yýl 1855, Manisa'da Sefarad Yahudilerinden fakir bir ailenin bir oðlu olur, ismini Morris koyarlar...
Morris, 9 yaþýnda Kuþpalazý hastalýðýna yakalanýnca ölümle burun buruna gelir.
Þinasi isimli bir doktorun tedavisiyle,.
.
.
.
11-Morris, Yunanistan'da bir basýn açýklamasý yapar. Bir gazeteci bir kâðýda bir soru yazar ve Morris'e verir.
Morris kâðýdý yanýndakine verir ve "Ben okuma bilmem, sen oku" der....
.
.
.
.....þu an dünya tütün devi olan Philip Morris Company doðmuþtur...
https://twitter.com/Saka_larr/status...64041787523073
Ýlhan Kesici'nin adaylýðý hayýrlý olsun.
Habertürk'de açýklama yapýyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), piyasa bozucu eylemlere iliþkin açýklama yaptý
Sermaye Piyasasý Kurulu, piyasa bozucu eylemlere karþý gözetim ve denetim faaliyetlerinin sürekli olarak yerine getirildiðini belirterek, sermaye piyasasýnýn güven, açýklýk ve istikrar içinde çalýþmasýný bozacak nitelikteki eylem ve iþlemlerin tespiti halinde, kurulun sorumlular hakkýnda cezai yaptýrýmlar uygulayacaðýný açýkladý.
SPK açýklamasýnda, "Sermaye piyasasýnýn güvenilir, þeffaf, etkin, istikrarlý, adil ve rekabetçi bir ortamda iþleyiþinin ve geliþmesinin saðlanmasý, yatýrýmcýlarýn hak ve menfaatlerinin korunmasýný teminen, Borsa Ýstanbul'da gerçekleþtirilen iþlemler, Kurulumuz ve Borsa Ýstanbul tarafýndan anlýk takip edilirken, piyasa bozucu eylemlere karþý gözetim ve denetim faaliyetleri Kurulumuz tarafýndan sürekli olarak yerine getirilmektedir." denildi.
Açýklamada, þunlar kaydedildi:
"Bu kapsamda, sermaye piyasasýnýn güven, açýklýk ve istikrar içinde çalýþmasýný bozacak nitelikteki eylem ve iþlemlerin tespiti halinde, Sermaye Piyasasý Kanunu hükümleri çerçevesinde, Kurulumuz tarafýndan sorumlular hakkýnda cezai yaptýrýmlar uygulanacaktýr."
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yer Ýmleri