Sayfa 18/207 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 1652 madde; 137 - 144 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    Ne anladım ben bu geri alim dan bu kadar düştükten sonra

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben kendi anladığımı yazayım: 1 milyon adet hisse alınmasaydı, 39 lu fiyatlarda olurdu.

2. Son damla dona düştü ise bu iş bitmiş demektir.
    Herkesin gözü ıvırını zıvırını satıp borsaya girmek iken son kuruş da borsaya düştü. Düşecek kuruş kalmadı.
    Artık herkesin gözü borsadaki parayı nasıl çekerim de birşeye yatırırım derdinde.
    Durum tesbitini doğru yapan ve Bir adım önde olan kazanacaktır.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Son damla dona düştü ise bu iş bitmiş demektir.
    Herkesin gözü ıvırını zıvırını satıp borsaya girmek iken son kuruş da borsaya düştü. Düşecek kuruş kalmadı.
    Artık herkesin gözü borsadaki parayı nasıl çekerim de birşeye yatırırım derdinde.
    Durum tesbitini doğru yapan ve Bir adım önde olan kazanacaktır.
    dün yazmıştım, herkes dolar, altına geçme planı yapıyor. iktidarda bu geçişin önünü kesme derdinde. tayyip çıksa dese ki kanun hazır, seçim sonrası ilk iş, dolar ve altına değer artış vergisi getireceğim. kimsenin kımıldayacak yeri kalmayınca, herkes kaderine razı olacak, sistem rahatlayacak.

Herkezde olmasada olanda para bol, yatırım alternatiflerinin getirileri zayıf. Burası şu an için kürkçü dükkanı. Her kurt un uğrak yeri.

5.  Alıntı Originally Posted by agg Yazıyı Oku
    SAHOL bilançosu 1 Martta gelecek. O tarihe kadar geri alımlar da tamamlanabilir. Geri alımın bitmesi baskının azalmasına da neden olacaktır. Bilançonun bir gizliliği kalmadı. SAHOL de ne kadar kar gelirse gelsin hisse fiyatı temel analiz değerinin altında. Diğer hisselerle mukayesesi yapıldığında fark anlaşılır.
    Hisse değişimi olması bu satışlardan sonra daha olası görünüyor. Bu para bolluğunda ve seçim ekonomisinde duşüşün devamı biraz zor görünüyor. Her an dönebilir. Yukarıdan satıp aşağıdan alırımcıların bir kazık yemesinin olasılığı da yok değil.
    Piyasa tam toparlarken, bu gün Rusyanın savaşla ilgili açıklamaları birden piyasayı bozdu,
    Geri alımların tamamlanması mümkün görünmüyor. Şöyle bir hesap yaptım. Bilançoya kadar 35 seans günü var. Geri alımların tamamlanması için de yaklaşık 70 milyon lot alım yapması gerekiyor. Yani hiç ara vermeden her gün 2 milyon lot alım yapması gerekiyor. Zor dostum zor.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilançoya kadar geri alımın tamamlanmasının espirisi nedir? bilançoda 31 aralıktaki geri alınmış hisseler görülür. genel kurula kadar tamamlanırsa iyi olur? sonrası için yol haritası konuşulabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    bir hisse senedi fanatiği olarak tüm yazdıklarının altına imzamı atarım. lakin bugün sahol şu fiyatlarda olmasaydı, örneğin sonraki en ucuz gördüğüm koçholding rasyolarına sahip bir fiyatta olsaydı, yaşımda 50 altı olsaydı, elimde tek bir hisse bulundurmaz, altın ve dolara geçerdim.
    Eyvallah sayın şef..Borsaya yeni giren arkadaşlar,30 yıl önceki trendleri,bozulmaları,daha sonra güçlü şirketlerin nerelere gittiğini dolar bazlı incelesinler bakalım..Borsa UV kazandırmış mı,kazandırmamış mı..son 6 günün 5 günü düştü diye karalar bağlamaya gerek yok..uçmuş,kaçmış,50fk lı,dd nin 30 katı pd sahip şirketlerde pozisyon almadıysanız sorun yok..gerçekten sorun yok..yeter ki oratğı olduğunuz şirketin karlarında bozulma olmasın.Muhakkak ama muhakkak bir mal ederini bulur..Sahol şu anda finansallarına göre ederinde mi değil.İşte bu nedenle geri alım var.Bu düşüşlerde borsada kaç şirket milyon milyon geri alım yapıyor..Yok..burası çok ama çok önemli bence.Niye şirket yönetimi biliyor ki,gelecekteki yatırımlar,ülke ekonomisinde ki dinamikler,global piyasalarda ki toparlanma,şirketi değerine ulaştıracaktır..30 ve 50 hisselerinde UV skıntı görmüyorum..Para burada kazanılır veya enflasyona karşı koruma sağlanır,burası net..yatırımcı,günlük,haftalık,aylık bakmaz,ortak olduğu şirketine..En az 2 yıl kalmalı..eğer güveniyor ve inanıyorsa şirketine..Ben inandığım için,porföyümün % 80 i sahol de..Hem öyle böyle değil..Çok ciddi bir miktarda..sene sonu hedefim 100 tl..Olacağını tahmin ediyorum.borsada kesin diye bir şey yoktur..tahmin sadece..Risk olmadan,kazanç olmaz..
    Bekleyip görelim bakalım..Hayırlısı olsun hepimize..

8. Arkadaşlar eğer kalıcı olarak satmayı düşünmüyorsanız hissenin fiyat kaybetmesi neden rahatsız etsin ki? Hem ticaret (trade) yapmak için ve hem de fırsat bulup yeni alım yapmak için hisse fiyatının düşük kalması nedense benim gözüme daha cazip görünüyor. Yeter ki temettü politikası değişmesin.

Kendi adıma temettü politikası değişmediği ve iyi bilanco devam ettigi sürece hissenin düsuk fiyatta kalması hiç rahatsız etmiyor ve hatta iyi gibi de görünüyor.

Tabii ki memleket ekonomisinin iyi gitmesi de önemli bir faktör ancak onun risklerini de bilenler biliyor zaten yani borsanın veya Sahol' ün düsmesi veya yükselmesi, bu riskleri ne daha fazla arttıtıyor ve ne de azaltıyor.

Herkese guzel gunler olsun ve saygılar...

Sayfa 18/207 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •