Sayfa 339/892 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Seyitler kim yanın işini 4 ayda bitirmişler bugun reklam yapıyordur fabrika zehir gibi çalısıyor ama hisse tarafı dandik...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Seyitler kim yanın işini 4 ayda bitirmişler bugun reklam yapıyordur fabrika zehir gibi çalısıyor ama hisse tarafı dandik...
    Kaç milyonluk işti acaba ?? İşler çok büyük değilse 4_6 ayda bitiyordu normalde..

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Kaç milyonluk işti acaba ?? İşler çok büyük değilse 4_6 ayda bitiyordu normalde..
    Sabah görünce benim de ilk aklıma geldi ve bakmıştım
    Ağustos ayında alınan bir iş
    Teklif bedeli vergiler hariç 510.000, -USD'dir. (Beşyüzonbin, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile teklif bedeli 9.256.500, -TL).

4. bu hıssenın dıbı yokmu yaf..kaç tl den aldınızkı buradan satıyorsunuz...mılletı fena dovuyorlar..bende dayak yemeğe geldım..bundan boyle anca beraber kanca beraber
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. eğer boyle devam ederse kaç iş gunu sonra başladığımız yere dönüyoruz varmı bunu hesap edebılen..hergun yuzde dort yuzde beş duşunce 25 lı rakamlara nezaman gelıyoruz bırde kaldırıp kaldırıp verıdıkten sonra basmaları daha mutlu edıyor sanırım,acı cektırerek basıyorlar pıyasaya
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    eğer boyle devam ederse kaç iş gunu sonra başladığımız yere dönüyoruz varmı bunu hesap edebılen..hergun yuzde dort yuzde beş duşunce 25 lı rakamlara nezaman gelıyoruz bırde kaldırıp kaldırıp verıdıkten sonra basmaları daha mutlu edıyor sanırım,acı cektırerek basıyorlar pıyasaya
    MALİYET DÜŞÜK OLMASA ZATEN PACALARDAN DÖKÜLÜRDÜ AZ KALDI SIK BABAM SIK BANA LASTİK GÖNDERİN...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. gesan iflas mi ediyor? sirkette kumar mi oynaniyor. 186 ya dusmesinin izahi var mi

8. Böyle panikleterek mal da boşaltamazlar. Bakalım süreç ne olacak...

Sayfa 339/892 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •