Sayfa 298/990 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    ekgyo -%6,35
    bu ne ya??
    muhtemelen dün şirketin yaptığı pay satışıyla ilgili.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1101581

2.  Alıntı Originally Posted by makengineer Yazıyı Oku
    muhtemelen dün şirketin yaptığı pay satışıyla ilgili.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1101581
    bunu bilmiyordum...

devlet bile güvenmeyip kendi hissesini satıyorsa kim senin şirketine güvensin...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Kredi vermek için mevduat faizleri artar
    Sonra mb artırır..
     Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Ben dinledim. Biraz abarttı. Enflasyon düşüyor, mevduat faizleri artıyor, bir miktar reel faiz bile olabilir dedi.

Bu enflasyon konusundaki aşırı iyimserlikten kaynaklanıyor bence. 30-40 arasında çok fark var bu birincisi. Seçime kadar olacak büyük parasal genişleme nasıl enflasyon yaratmayacak bunun cevabı yok. Marketler fiyat sabitledi, şimdi restoranların sabitlemesi konuşuluyor diyor. Asgari ücrete %55 zam gelmiş, hangi restoran buna ok der cevabı yok. Market dediğin 3-4 tane zaten, sıkıştırır yaptırırsın. Diğerlerini nasıl kontrol edeceksin?

İkincisi, bankalar mevduatı artırdıkça krediye erişim iyice zorlaşacak. O zaman ne anladım faiz indiriminden. Hele ki seçime giderken. Bir noktada o tarafa da makul oranlara inecek bence..
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bunu bilmiyordum...

devlet bile güvenmeyip kendi hissesini satıyorsa kim senin şirketine güvensin...
    Bu zamanlardaki satışlar ağız tadını bozuyor insanın. Dün satışı HALK üzerinden yapmış 12 milyon lot. Bugün HALK satış tarafında değil. Piyasa satışın devamının gelmeyeceğine ikna olursa iyi alım gelebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by makengineer Yazıyı Oku
    Bu zamanlardaki satışlar ağız tadını bozuyor insanın. Dün satışı HALK üzerinden yapmış 12 milyon lot. Bugün HALK satış tarafında değil. Piyasa satışın devamının gelmeyeceğine ikna olursa iyi alım gelebilir.
    Aslında son iki gündür ciddi geri alımlar var şirketlerden.. Emlak niye sattı bilmiyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Coşku başladı. Bugün shortcu bicebilirler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Aslında son iki gündür ciddi geri alımlar var şirketlerden.. Emlak niye sattı bilmiyorum.
    İş bilmez bir yöneticiden dolayı da olabilir, panik yaptırıp birileri bu hareketten nemalansın diye de olabilir. Ama çok haklısınız herkes alırken satmaları enteresan.

8. Her gün 500 milyon liraya yakın MC var. Yazık ya kuralını bilmediğiniz oyun da kazanmak mümkün mü. Şuan zararda olan kredi çekecek borç bulacak daha da büyük zarara girecek. Dünkü hareket normal borsalarda olmaz. Aynı gün %4 e yakın artı sonra -%2 sonra %4 artı.

Sayfa 298/990 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •