Sayfa 454/990 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Viop XLVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
    Özel tahviller burada. Dileyen incelesin.

https://www.yatirimdirekt.com/tahvil...ket_tahvilleri

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Özel tahviller burada. Dileyen incelesin.

https://www.yatirimdirekt.com/tahvil...ket_tahvilleri
    Hele şükür birader bir tane faydalı paylaşım yaptın. Valla girişecektim yeminlen.

3. Bu şirketin daha yüksek oranda bedelli sermaye artışı yapması gerekir.(bence).
    Ben olsam önce (YD yaparak)%200 bedelsiz yapar ardında %200 bedelli yapardım.

YTD
    Son düzenleme : dva glaza; 19-01-2023 saat: 22:20.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    #ZOREN %140 bedelli sermaye artırımı kararı aldı

geçmiş olsun oldum olası sevemedim şu zorlu grubunu...
    Sürekli bedelli yapıyor gibi. 6 aydır Fiili Dolaşım artmış, sattıklarını bedelli ile topluyor da olabilir.

Zamanında VESTL'de bedelli yaparak çoğunluğu ele geçirmişti diye hatırlıyorum.

Bu şekilde olduktan sonra halka açılmak bedava fonlama demek, herkes halka açılır. Uzun vade giren elini koysa kolunu kaptırır.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Traktör traktör dediniz, TTRAK Kap gönderdi. Rekabet Kurumu soruşturma başlatmış. Forumun maşallah dediği geceyi çıkaramıyor
    Maşallah dediğimiz değil 3 gün 3 saat yaşamıyor resmen

Rekabet kurumu maşallah çok sıkı çalışıyor marketçiler çimentocular derken sıra traktörcülere gelmiş.

En güzel parayı da rekabet kurumunun soruşturma açtığı şirketleri savunan hukuk büroları kazanıyor. 7 sıfırlı ilk hanesi 2 veya 3 ile başlayan rakamlar... Öyle ki aynı hukuk bürosunun aynı soruşturmadaki birden fazla şirketi bile savunduğu olabiliyor, konunun uzmanı çok fazla hukuk bürosu yok.

6. Avrupa Birliği'nin açtığı anti-damping soruşturmalarında ihbar ve şikayetleri yapanlar Brükseldeki hukuk büroları ile doğrudan ilişkili taraflar. Bu hukuk büroları sonra soruşturma açılan şirketi savunuyor biz bu işin uzmanıyız diyerek kaşelerde milyon Eurolar havalarda uçuşuyor. Al gülüm ver gülüm güzel tezgah var orada da

7. Bir bankacı tanıdığım vardı, her sene sendikasyon kredisi sözleşmesini bir avukatlık bürosu okuyup onaylıyor, binde 1 alıyormuş, sözleşmeler yıllardır aynı diyordu. Banka ister istemez kendi personeli değil dışarıdan avukata onaylatıyormuş.

Tabi o şekilde müşteri bulmak şans, talih, kader, kısmet.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Hele şükür birader bir tane faydalı paylaşım yaptın. Valla girişecektim yeminlen.
    Neden. Birisi paylaşmadan bulamıyor musun.

Herkesten bekleme. Hazıra alışma.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 454/990 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •