Sayfa 31/79 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 241 - 248 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

1. Seans bir önceki seansın kopyası şeklinde devam ediyor. Geri yapma ihtimali şu an fazla görünmüyor . Eğer öyleyse 1. dalgayı uzatacak demektir .Yani geri alımın daha yukarda gerçekleşmesi hissenin beklenen ya da arzu edilen hedeflere gitmesini daha kolay hale getirecektir.

2. Bankaların alışına karşı ky nın yoğun satışı fiyatı aşağı çekti

3. Yakında buralar da uzun bır süre sesızliğe bürünür, kontr hayalı kuran mı dersın , gesan hayalı gören mi dersın bıtmez,, alfasta bırebır aynısı yaşandı ,, smrtg ve gesan hayallerı bıtmedı ,, şimdi kımsecıkler yok ,, çok acemi ky var pıyasada ,, geçen hafta 84 bını vedalaşmış bıstle , bu oran artarak devam edecektir ,, diplomasını alan uzaklaşacaktır ,, siz seçime yakın ve sonrasını izleyin ,, !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. Bende tahmini mi söyleyim , kısada 100/120 tl arası mal boşaltma , akabınde bır yerde dip yapıp atlayan ky yı vs. tahtadan uzaklaştırma dönemi ,, sonra bır sure yatay,, akabınde şirketın atraksıyonlarına ve genel konjekturde uygunsa yeni fıyatlamalar mümkün !! Kızmak yok burası forum olumlu olumsuz saygı çerçevesinde herkes yazmalı ,, siz aldınız dıye hısse yükselmeyeceği gıbı siz sattınız diye hısse düşmez!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Herkesin mutlaka bir hesabı vardır. Bazıları hisseleri kumar gibi görüp kısada kazanmak için düş kurar, bazıları, bu tip forumlarda manipülasyon yapıp para kazanmanın yolunu arar, bazıları da şirketleri araştırıp uygun fiyattan şirketlere yatırım yaparak para kazanmak ister. Her zaman şirketlere yatırım yapanlar meyvesini almıştır.
    Y.T.D

6. Halka arzdan 7-8 lot alanlar buraya kadar dediler ve satmaya devam ediyor. Onun dışında günlükçü firma satışlarıda oldu.Arzdan sonra kalan büyük parça ky nin elinde şu an ve o ne isterse o olur.Görüntüde vermek istiyor.
    O yüzden şu an için hissenin yukarda işlem görmesine gerek yok.
    Ama bu hissede dengeler her an değişebilir.Bu beklentilere ve gelecek haberlere göre olur.
    İsterlerse düzeltme yani 2. dalga burdanda olabilir. Hisse 3,3 katladı.
    Buda bizler için uygundur.Yani problem yok.

7. Şirketin yüksek teknolojisi ve yakın gelecekteki beklentileri , para sahibi büyük firmaların sabrını kırıyor ve bu onları bir an önce planlarını gerçekleştirmeye zorluyor. Ve bu yüzden arada hisseye saldırıyorlar. Bir önceki yazıdaki beklentiden kastımız bu idi.
    Fiyat yükselince ky satışı azalıyor. Seans çok ilgi çekerek devam ediyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    daha hiç satmadım ek almadım da alacağım zamana çok var fiyata bakmam alırım ama daha aşüre pişmedi pişsin bakarız
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 31/79 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •