Sayfa 536/990 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop XLVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    vioptan gelen paralarla gideyimde canlı euro alayım...

bankada durunca ikidebir arıyorlar abi kur korumalı yqapalım şunu yapalım bunu yapalım...

açık açık söylemiyorlar ama baskı geliyormuş...
    DXY de yükseliş beklerim..Ben doları tercih ediyorum...Düdüklü tencerede basınç artıyor...Ve emniyet sibobu tıkalı...

2. Geçen günlerde ford ile tüpü hipodromda suyun içinde 50 tale için yarştırmak için b grubuna dahil etmiştik 500 talelerde fiyatı eşitlenmişti diye yazdığımı hatırlıyorum.o günden beri
    Tüp bi boy fark attı forda
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Takip ettigim sayim dogru ise 4. Dalga bitmis olmali yukari beklentim var..grafik altta Etiket detaylarina girmeyecegim 4. Dalga bitis noktasi benim acimdan onemli altina gelmesi durumu bana poz azalt sinyali verir... Kirmizi alti ise stopumdur.. Ytd. Kolay gelsin

5795.86 @xu030 kirmizi cizgimi testetti dondu gibi ... kirarsa ben sahsen gerekeni yaparim. Kirmadikca bullishim. Trende yapacagimda bisey yok artik kendi bilir.

4. TUPRS'ta son çeyrekte 14-15 milyar civarı kar bekliyorlar. En son Oyak 14,5 demiş.

O civarda bir kar gelirse, HBK 140 TL yapar, bugünkü fiyatla 4,5 fk'lara düşer..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Güzel yerden poz.aldim..stoplu..

Hedef 28 şubat saat 18 e kadar bekle...

Geyik dışında pek yorum,analiz yapmıyorum.. kızıyorlar.. ��

adios
    sabah bir ekran paylaşmıştım.(görseller olumlu-olumsuz fazla dikkat çektiğinden siliyorum)...

dün alınan poz.lar 6150 -6200 ARASI ..stoploss. dünkü bıst100 zirvesinin geçilmesi(5568)

.Kanımca stoploss olursam 60-70 puan zarar oluşur..(makas daralacağından)

Bu yöntemin artısı; belki de tek poz. da 1.000 puan gelir..ama eksisi; trade imkanını kaçırmak ve stoploss olup zarar etmek..

stoploss olmazsam uzlaşmaya giderim
    .

alçalan tepeler ve 2 bacaklı formasyona oynuyorum..

sp500 de max. tepki 4150 beklerim..sonra global+yerelle: VOLTRAN OLUŞSUN..Globale bakıp temmuz diyen...PAPAZ HER GÜN EKMEK YEMESİN..

Bu bir hayaldir.Zaten hayalini kurmuşsan gerçekleşmezmiş.

3 kere batmış adamdan elektrik almak isteyen ..buyursun alsın..

adios...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçen günlerde ford ile tüpü hipodromda suyun içinde 50 tale için yarştırmak için b grubuna dahil etmiştik 500 talelerde fiyatı eşitlenmişti diye yazdığımı hatırlıyorum.o günden beri
    Tüp bi boy fark attı forda
    Bide anlıyorum diye geziniyorsun Şahna kardeş 70 TL den yapışmış bekliyor paraya sıfır koydu neredeyse merkezden önce o bastı sıfırı. İyi malı buldun mu yapışcan kene gibi. Yoksa fasfakir kalırız altimizdan dinumuzu da alırlar haberimiz olmaz.

7. Aselsanda sağlam durmaya başladı, Ayasofya abi şahna abi ne der, onuda e grubunda bi rakip bulup yarıştıralım mı
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Trade yapanlar için tüm platformların kralı idealin KEP sistemidir.VİOB DA çok aktif işlem yapıyorsanız.

KEP, kademeli emir penceresi.Fiyatı çektiğin yere geliyor..Emir iyileştirme çok kolay.

12 YILLIK leptobu değiştireceğim.Tüm işlemleri onunla yapardım.bazen millette 2-3 tane pc görüyorum

değiştimezdim de...İDEAL ARTIK 32 bit ile işlem yapmıyor.güncelleme olmadığından güvenlik gerekçesiyle spk yasaklamış...

Yılların sistemi-programı vs.var..bunları kurmak dünya kadar iş..birazda bundan dolayı değiştirmezdim.

tekrar adios

Sayfa 536/990 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •