Artan

9,58 9.99 18:10
170,60 9.99 18:10
98,65 9.98 18:10
14.982,50 9.98 18:10
11,47 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,76 -10 18:10
86,55 -9.98 18:10
41,70 -9.97 18:10
202,40 -9.96 18:10
11,06 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.748.277.611,74 18:10
7.212.815.331,85 18:10
6.770.818.765,25 18:10
5.696.622.103,32 18:10
5.643.933.481,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7920 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tup çüler badem spor sizin için formasyon çiziyor yukarda 640 lara aşağıda 595 bandı kırılım şuanda yok iki tarafa ortada top çevirme.
    Tüp içni sizi uyarmıştım ve sebebini de yazmıştım, temel vs teknik analiz..

O değil de 2018'de kızın biri hiç söylemedim ama sahip olduğum hisseleri biliyordu, bankacı çevresi ile TC bilse bakma yetkileri mi var? Diğer kafama takılan bu çevre sayesinde mülkleri de biliyorlar mı?

2.  Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku

O değil de 2018'de kızın biri hiç söylemedim ama sahip olduğum hisseleri biliyordu, bankacı çevresi ile TC bilse bakma yetkileri mi var? Diğer kafama takılan bu çevre sayesinde mülkleri de biliyorlar mı?
    Devlette MERNİS (Nüfus İdare Sistemi), TAKBİS (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) gibi entegre sistemler var.

Bunları sadece ilgili kişiler taahhütname imzalayarak kullanabilir ve işi dışında başka verilere bakmaması gerekir. Bakıp bunu kullanır, yayarsa KVVK'ya göre suç işlemiş olur.

Hisse senetlerinizi ise ancak MKK'da çalışan veya hesabınızın bulunduğu bankada, aracı kurumda çalışan insanlar görebilir yatırım hesabından..

Tabi bu yazdıklarım olması gerekenler. İnternette çarşaf çarşaf kişisel bilgilerin satıldığı şu devirde, maalesef bu bilgilere ulaşmak zor olmayabilir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Devlette MERNİS (Nüfus İdare Sistemi), TAKBİS (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) gibi entegre sistemler var.

Bunları sadece ilgili kişiler taahhütname imzalayarak kullanabilir ve işi dışında başka verilere bakmaması gerekir. Bakıp bunu kullanır, yayarsa KVVK'ya göre suç işlemiş olur.

Hisse senetlerinizi ise ancak MKK'da çalışan veya hesabınızın bulunduğu bankada, aracı kurumda çalışan insanlar görebilir yatırım hesabından..

Tabi bu yazdıklarım olması gerekenler. İnternette çarşaf çarşaf kişisel bilgilerin satıldığı şu devirde, maalesef bu bilgilere ulaşmak zor olmayabilir...
    Cevabınız için teşekkürler, banka üzerinden bakmıştır ki arkadaşı müdür olunca yetkisini kullanmış gibi geldi, diğer olayda da hiç kimseye bahsetmedğim mülk üzerinden ki ailem bile bilmez ama bir başkası nasıl öğrendi şaşırmıştım..

4.  Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku

ne uyarısı anlamadım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ne uyarısı anlamadım
    Çelik söktörü için düşüş zorunludur ki temel bunu der demiştim de, siz teknik olarak enegerk 43 üstü yükselir demiştiniz ben de düşüş dedim ve tüp 39$ yazmıştım geçen haftalar da..

6.  Alıntı Originally Posted by sid Yazıyı Oku
    Çelik söktörü için düşüş zorunludur ki temel bunu der demiştim de, siz teknik olarak enegerk 43 üstü yükselir demiştiniz ben de düşüş dedim ve tüp 39$ yazmıştım geçen haftalar da..
    çelik temelden düşmedi hatta o satışlarla daha aşağılara gelmesi gerekirken belli bant aralığından karşılandı baktınızmı kaç lot satılmış.
    gelelim tup pe onun gitmeyeceğini bilmeyen yoktur bu işler sıra
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •