Sayfa 35/79 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 273 - 280 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    50 bekliyordum 60 a çektim alım yerimi
    Akşama 70'e çekersin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    akşama 70 geleceğini garanti edersen olur ama akşama
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3. Vur emanuke .Vur dibine dibine.
    Vur ki 30 yıl sonra borsaya gelmiş ilk uzay savunma sanayii şirketini bedavaya alayım a

4. Bu gün bir miktar aldım gelenler çoğu 7/8 lot lar dı

5. bugun ful ky ler sattı malı yarın yada sonrası tekrar yukarı sert vurabılır dokulen dokulduyse

6. 30 yıl sonra borsamıza bir uzay ve savunma şirketi geldi dediler.Yok uzay olur yok bilmem ne.
    Space Defence ve lağım faresi dedikleri bize sdttr leri çaktılar gittiler.Baksanıza ikisi de kayboldu gitti.Onlar malı pazarlarken cambaza bak taktiği ile birisi iyi polis ,diğeri kötü polisi oynadılar ve sdttr leri çaktılar gittiler.

7. Vay be malı övenler..uzaya üs kurulacak.marsa gidilecek güneşe şehir kurulacak diyenler ..uzaya mı kaçtılar acaba

8.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Vay be malı övenler..uzaya üs kurulacak.marsa gidilecek güneşe şehir kurulacak diyenler ..uzaya mı kaçtılar acaba
    Kaçtılar hocam kaçtılar.Kwon ve Space Defence pazarladılar ve kaçtılar.İkisi de piyasadan tüymüşler.Akıllarınca kavga ediyorlardı.
    Beni de aralarında meze yapmışlar.Ben de saf gibi sdttr yi övüp duruyordum.Ne bileyim böyle yazıp yazıp toz olacaklarını?
    İhale bana kaldı sdttr de

Sayfa 35/79 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •