Sayfa 481/611 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 4881 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Ben uyarı görevimi yaptım , ky ye girme kardeşim diyoruz , zannediyorlar ki adamlar hep kendileri yesin başkaları yemesin istiyorlar , halbuki öyle değil cuma günü mal dağıtmışlar , baktım pazartesi salı vuruyorlar , muhtemelen birileri , işte fırsat deyip daldı birileri de biraz ortalamayı düşüreyim, dedi .
    İste sonuç .Bir de tweetter da burada hisse çıkarken küfreden , yobazlar var , hisse çıkıyor adam , " çıkarma da göreyim falan yazmış " , gitsen baksan ........sinda don yok .Atıyor .tutuyor , bunlar spek yardımcısı değilse, kesin beyinsiz. Iq dan nasipsiz adamlar.
    Turgg yi de ezdiler .

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben uyarı görevimi yaptım , ky ye girme kardeşim diyoruz , zannediyorlar ki adamlar hep kendileri yesin başkaları yemesin istiyorlar , halbuki öyle değil cuma günü mal dağıtmışlar , baktım pazartesi salı vuruyorlar , muhtemelen birileri , işte fırsat deyip daldı birileri de biraz ortalamayı düşüreyim, dedi .
    İste sonuç .Bir de tweetter da burada hisse çıkarken küfreden , yobazlar var , hisse çıkıyor adam , " çıkarma da göreyim falan yazmış " , gitsen baksan ........sinda don yok .Atıyor .tutuyor , bunlar spek yardımcısı değilse, kesin beyinsiz. Iq dan nasipsiz adamlar.
    Turgg yi de ezdiler .
    Ortalamayı iyice bi düşürün ahmak herifler, evde bilezikleri de alin , kredi de çekin bi gelin , burada halay çekelim , ama yandım Allah halayı

3. Son eğitim ,

3 hafta önceydi sanıyorum 50 k kadar takipçisi olan bangladeş miydi neydi ( tam böyle yazilmiyor ) isimli bi tipe rastladım kuşlu sitede ,, adam , herif ,....... şöyle yazmış , tam 35 gördükten 1, 2 hafta sonraydi , ecilc için yazıyor ,
    demiş ki , mealen " ben satmıyorum olayı anladım bakin bunu yazdım ya , simdi 4 günde satamam " ona göre siz bilirsiniz "
    Yani tavan görmüş millete satmayın demekle kalmıyor , yukarı sürecekler gelin ben bekliyorum demiş .

Spk baksa 1000 lotu 100 lotu , çıksa ne olur adam zaten tezgahın parçası , buna güvenip 34 e düştü diye gelip girenlere tam herif çaktı. Sonra o tweeete silmiş bi daha adını anmadı , görevi bitti .Başka hikayelerden söz ediyor. Dalga geçiyor adam .

Bu size eğitim olsun , siz dediğim kimse onlar .Bana kalsa bu tweeter cilarin ........larını keserim .Bi de telegramci ların .

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Son eğitim ,

3 hafta önceydi sanıyorum 50 k kadar takipçisi olan bangladeş miydi neydi ( tam böyle yazilmiyor ) isimli bi tipe rastladım kuşlu sitede ,, adam , herif ,....... şöyle yazmış , tam 35 gördükten 1, 2 hafta sonraydi , ecilc için yazıyor ,
    demiş ki , mealen " ben satmıyorum olayı anladım bakin bunu yazdım ya , simdi 4 günde satamam " ona göre siz bilirsiniz "
    Yani tavan görmüş millete satmayın demekle kalmıyor , yukarı sürecekler gelin ben bekliyorum demiş .

Spk baksa 1000 lotu 100 lotu , çıksa ne olur adam zaten tezgahın parçası , buna güvenip 34 e düştü diye gelip girenlere tam herif çaktı. Sonra o tweeete silmiş bi daha adını anmadı , görevi bitti .Başka hikayelerden söz ediyor. Dalga geçiyor adam .

Bu size eğitim olsun , siz dediğim kimse onlar .Bana kalsa bu tweeter cilarin ........larını keserim .Bi de telegramci ların .
    26 /12/2022 ile 24/01/2023 arası yaklaşık son 1 aylık dönemde ilk 5 aracı kurum bazında 1.087.124 lot artı da.
    Spe... çook sinsi ve kurnazdır.O işini bilir!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    26 /12/2022 ile 24/01/2023 arası yaklaşık son 1 aylık dönemde ilk 5 aracı kurum bazında 1.087.124 lot artı da.
    Spe... çook sinsi ve kurnazdır.O işini bilir!

Spek tarihinin en acımasız , sabırlı speklerinde ilk 3 arasında yer alacak bir Spek le karşı karşıyayız ve birden fazla kişinin ekip olarak çalıştığı ciddi bir grubu kontrol ediyor , bu işi anlamayan kaybeder

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Spek tarihinin en acımasız , sabırlı speklerinde ilk 3 arasında yer alacak bir Spek le karşı karşıyayız ve birden fazla kişinin ekip olarak çalıştığı ciddi bir grubu kontrol ediyor , bu işi anlamayan kaybeder
    Grup dememin nedeni , asıl hesabın bir banka üzerinde olmasına karşın pek çok yan hesaptan ve aracı kurumdan ayni hedefe yönelik işlem olması ben tek olarak yapamaz diye düşündüm . Ve dahi bazı kişlerin yorumlarını bildiğimden ona çalıştıklarını düşünüyorum .

Aynenn öyle.Oyunun bini bir para.İşimiz kolay değil!Hissenin , pardon spe...in yeni bir dip yapma niyeti olduğunu düşünüyorum.Dikkat.Kısa vade günlük düşünenler bu hisseden uzak dursun.Canları yanabilir.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Grup dememin nedeni , asıl hesabın bir banka üzerinde olmasına karşın pek çok yan hesaptan ve aracı kurumdan ayni hedefe yönelik işlem olması ben tek olarak yapamaz diye düşündüm . Ve dahi bazı kişlerin yorumlarını bildiğimden ona çalıştıklarını düşünüyorum .
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

selimhan01 Guest
     Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Kartal tapuları hazır edilmeden hisseden bir şey beklememeli. Seçim sonrasına kalacağı kesin gibi. Seneye de yerel seçimler var ama o tarihlere kalacağını sanmıyorum. Hissenin davranış karakteristiği uzun vadeli biriktirme özelliği gösteriyor. Borsaya ait belirsizlikler arttığı için şelale düşüş/kamplumbağa alış islemleri devam edebilir.
    Tuhaf bir hisse bu ecil
    Borsa %100 gider bizimki yerinde sayar
    Borsa %10 düşer bizimki %30 düşer
    Taaki kendi kendine giderse oda günlük Ufak ufak gider öyle %200 gibi gitmiyor
    Zamanında Viking kağıt almıştım 1 TL den paso bedelli yapardı şimdi 58 TL, 3 yılda yaptı bunu demem o ki tahta yapıcı patronun kendisi o istemediği zaman olmuyor işte

Birde şu teleğram soytarıları var Özbek mi özkanmı ne haltsa spk bunlara ek atması lazım ky aklını alıyor bunlar muhtemelen tahtacının adamı

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 481/611 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •