Sayfa 47/420 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 3353 madde; 369 - 376 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

--takaslar fiyatlar ile korale gitmiyor ise akla ne gelmeli...sadece mal mı toplanıyor...toplanıyor izlenimi mi veriliyor??

2. Bu yan koyun adı neydi. Bir ara uyeydım şimdi web adresini hatırlayamıyorum.hisseanaliz mi ne

3.  Alıntı Originally Posted by server Yazıyı Oku
    Birileri buraya kadar dedi sanırım. Satıcılar ciddi gözüküyor. Dolar bazlı 0,93 usd seviyesinin altı benim gibi düşük maliyetliler için bile sıkıntı yaratabilir.
    0,93 Usd desteğine geldik. Bugün altına düşmemek için direndi hissemiz. Umarım düşüş burada son bulmuştur.

4. Karel bedelli yapınca likiditesinin artması gerekirken, tam aksi oldu, bakıyorum kademeler bomboş, 1 lot çoğu zaman. Bistteki yüksek volatilitede alan yok, satış gelince daha çok düşüyor. Bu hisse kaderine terkedilmiş.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Purplelake Yazıyı Oku
    Karel bedelli yapınca likiditesinin artması gerekirken, tam aksi oldu, bakıyorum kademeler bomboş, 1 lot çoğu zaman. Bistteki yüksek volatilitede alan yok, satış gelince daha çok düşüyor. Bu hisse kaderine terkedilmiş.
    her isteyene istediği fiyattan veriyorlar

6. Endekse satış gelince, korkan küçük yatırımcı bedelliden aldıklarını elinden çıkarmaya çalışıyor, boş kademelerde hisse olması gerektiğinden fazla düştü. Endeks düzelince tersi olmasını bekliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Purplelake Yazıyı Oku
    Endekse satış gelince, korkan küçük yatırımcı bedelliden aldıklarını elinden çıkarmaya çalışıyor, boş kademelerde hisse olması gerektiğinden fazla düştü. Endeks düzelince tersi olmasını bekliyorum.
    zor gibi toplanması hocam çok dağıttılar malı buralardan yataya bağlaması daha olası gibi duruyor

8.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    zor gibi toplanması hocam çok dağıttılar malı buralardan yataya bağlaması daha olası gibi duruyor
    Hocam aslında düşük hacimle düştü, çok dağılmamıştır.

Sayfa 47/420 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •