Sayfa 336/649 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Sayın Bahriyeli; benim alıntılayacak ne hafızam var ne de gücüm.Aklımda kalan bana cevap olarak BEN TRADERİM dediğin.Aklımda kalan hisse hakkında pek olumlu altını çiziyorum OLUMLU şeyler yazmadığındir.Sayın pozitifte 3,5 dedi dedi durdu...13 TL den kâr ile sattı, hep birlikte tebrik ettik yolcu ettik...GEL GELELİM SONRASINA...SEN DAHİL HEP OLUMSUZ OLARAK PAYLAŞIMLAR YAPIYORSUNUZ AMA BU HISSEDEN DE AYRILMIYORSUNUZ..550 TANE HİSSE VAR DİYORUM, BUYRUN SİZİ MUTLU EDEN HİSSELERDE YER ALIN DİYORUM, HEM MUTLU OLURSUNUZ HEMDE GECENİN 3:00 DA VEYA SABAHIN 6:00 DA YAZACAK KADAR HUZURSUZ OLMAZSINIZ DİYORUM...
    SAYIN BAHRİYELİ; BEN 1 SÖZ VERDİM YAZMAYACAGIM DEDİM...SÖZÜMÜ TUTAMADIM...SENİN NEZDİNDE UMARIM SON MESAJIM OLUR...OKUMAMAYA ÇALIŞIYORUM BU SAYFALARI...BAŞKALARINA SAYGI ÇOK GÜZEL BİR DAVRANIŞ ŞEKLİ..İNANMADIĞİN BİR HİSSEDE BULUNMAK İSE O KADAR ACI.....
    HOŞÇAKALIN...YTD

seninde millete ayar verme çabaların sıktı artık ozan.

Bu cümle sana ait BAHRİYELİ

BİST'i bir yatırım ortamı olarak gören biri ya salaktır ya da cahil.

Bu cümlede sana ait TRENDHOUND..

YTD

Ozan sağolsun en ufak olumsuz bir yoruma tahammül edemiyor
    Kim hangi seviyeyi isterse orada beklesin ..
    Elinden gelse sopayı alıp eline kovalayacak duymak istediklerini duyamadığında

Yeni okuyorum bu yorumlarınizı Bahriyeli; hani ne diyeceğimi bilemiyorum..YTD

5.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    BİST'i bir yatırım ortamı olarak gören biri ya salaktır ya da cahil.

Bu cümlede sana ait TRENDHOUND..

YTD
    Evet bana ait ve noktasına virgülüne kadar da doğru. BİST ile az çok haşır neşir olan herkes bu gerçeğin farkındadır umarım, aksi halde bedelini çok ağır öder benden söylemesi.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Evet bana ait ve noktasına virgülüne kadar da doğru. BİST ile az çok haşır neşir olan herkes bu gerçeğin farkındadır umarım, aksi halde bedelini çok ağır öder benden söylemesi.
    Sermayeyi tutmak icin bizim borsaya dolar korumali bir ayar cekebilirler mi sayin TH?

7.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    seninde millete ayar verme çabaların sıktı artık ozan.

Bu cümle sana ait BAHRİYELİ
    Sayın hocam çok duygusalsınız. Borsa ile uğraşanların duygularla işi olmamalıdır; no empati, no antipati, no sempati.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Sermayeyi tutmak icin bizim borsaya dolar korumali bir ayar cekebilirler mi sayin TH?
    Ne demek istediğin pek net değil kahırlı kardeş, biraz açar mısın?

Sayfa 336/649 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •