Sayfa 627/990 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Altılı Masa, TBMM yenileme kararı almadıkça Erdoğan'ın aday olmasının mümkün olmadığını deklare etti.
    Erdoğan bir kaç gün önce mecliste onaylasınlar, onaylamazlarsa ben yetkimi kullanırım demişti.

6 ocakta yazdığım konu tartışılmaya başlanmış.
    Erdoğan olmasa konu bulamayacaklar..kaç kez toplandınız birde farklı bir karar alın..proje üretip açıklayın.eğitim sağlık ekonomi ve ne varsa hataları düzeltecek çözümleri millete sununki size güven gelsin..dışardan para getirmekle hdp yi koltuk için yanınaza gizliden almakla daha başkanınızı dahi seçemezken iyice rezil oluyorsunuz..2 parti varken koalısyonda 2 yılda bir seçim olurdu şimdi 7 baş varken Allah korusun neyi ortak karar alıp yapacaksınız ki??ortada yaptığınız zaten..koltuk peşindesiniz...Erdoğancı değilim ama bu 7 baş hiç olmaz memlekete..mertçe tek partili yürüyün memlekete birde güvenlik sorunu oluşturmayın..atın hdp yi aranızdan eyyy chp..ey kılıçdar ey engin altay...Atatürkçülük nerde kaldı..?hdp yi alarakmı vatan sevdalı olunur ..?pkk yı seveceğinize vatanınızı sevinnn..bayrağınıza sahip çıkın..üzülmezsiniz...

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Son güncelleme ile KKM için teklif alan var mı ? Ne kadar faiz veriyorlar
    Fiba 20.......

3. Elektrik santrallerinde Aralık ve Kasım kurulu güç karşılaştırdığımda en fazla artış güneşten elektrik üretim amaçlı santralde olmuş. Aylık 106.4 MW kurulu güç eklenmiş, aylık artış %1,13 genel elektrik kurulu güç artışı %0,25

Bana yine de artış az geldi çok sayıda yerli panel üreticisi var. Geçen liste yapmıştım panelde yerli kapasite yıllık 9000 MW'dan fazla belki ihracat yapıyorlardır.

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/turki...v025OsyFPoJ9mA

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Türkiye'de koalisyon, ittifak, ortaklık sağlam olmaz öyle bir kültür yok. Bu tip şeylerde en önemlisi açılık, dürüstlük, şefaflık. Türkiye'de entrikalar ve arkadan iş çevirmeler geçerli. Sadece çeteleşme ve mafyada iyiyiz orada da kurallar çok net.

5. Koalisyonda herkesin derdi koltuk değilde memleket meselesi olsa amenna..Bu 7 li masa da onlarca tilki gezmekte..o yüzden anlaşmada zorlanırlar..daha başkan yok ortada.olsa da emirleri dışına çıkamazmış ne biçim iş bu yaw.... sorunları çözmek yerine kendileri sorun oluyor...ikdidarı savunmuyorum onların da yanlışları tabiki oldu her zaman faturasını millet öder eskiden oldğu gibi maalesef..Ama bu koalisyonla olmazzz...dertleri nerdeyse rejim olmuş..yokmu ekonomik plan yokmu sağlık projesi..dışardan para getirmekle memleket yönetilmez..hdp yi alarak güvenlik sağlanmaz..dertleri koltuk olunca yanlışların farkında değiller...

6.  Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Erdoğan olmasa konu bulamayacaklar..kaç kez toplandınız birde farklı bir karar alın..proje üretip açıklayın.eğitim sağlık ekonomi ve ne varsa hataları düzeltecek çözümleri millete sununki size güven gelsin..dışardan para getirmekle hdp yi koltuk için yanınaza gizliden almakla daha başkanınızı dahi seçemezken iyice rezil oluyorsunuz..2 parti varken koalısyonda 2 yılda bir seçim olurdu şimdi 7 baş varken Allah korusun neyi ortak karar alıp yapacaksınız ki??ortada yaptığınız zaten..koltuk peşindesiniz...Erdoğancı değilim ama bu 7 baş hiç olmaz memlekete..mertçe tek partili yürüyün memlekete birde güvenlik sorunu oluşturmayın..atın hdp yi aranızdan eyyy chp..ey kılıçdar ey engin altay...Atatürkçülük nerde kaldı..?hdp yi alarakmı vatan sevdalı olunur ..?pkk yı seveceğinize vatanınızı sevinnn..bayrağınıza sahip çıkın..üzülmezsiniz...
    Şimdi HDP yasal parti. Bunun meclis grup başkanvekili var. Bu adam meclisi yönetirken akp ve MHP milletvekilleri söz istiyor konuşma süresini uzatıyor bu grup başkanvekili otur deyince oturuyor toparla deyince toparlıyor. Madem terörist bir parti kardeşim meclisi teröriste niye yönettiriyorsun. O grup başkanvekili yönetirken onun dediğini yapıyorsun. Hatta o başkanvekilinin yönettiği oturumda anayasa değişikliği oluyor onu anayasaya niye koyuyorsun demezler mi?

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Türkiye'de koalisyon, ittifak, ortaklık sağlam olmaz öyle bir kültür yok. Bu tip şeylerde en önemlisi açılık, dürüstlük, şefaflık. Türkiye'de entrikalar ve arkadan iş çevirmeler geçerli. Sadece çeteleşme ve mafyada iyiyiz orada da kurallar çok net.
    Hiç böyle beşli altılı masada yoktu her şeyin bir ilki vardır. Bundan sonra kolay kolay kimse tek başına iktidar olması mümkün değil anayasa değişikliği yapması mümkün değil o yüzden bunu hep beraber öğreneceğiz.

8. Zamanında Tekfen ampuller vardı diye hatırlıyorum, Tema Vakfı kurucularından, TUSIAD kurucularından büyük bir iş adamının cenazesinde çok az insan vardı, videoları incelediğimde İmamoğlu dışında pek siyasi yoktu.

Sayfa 627/990 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •